Najmanji kuvar na svetu na privremenom radu u Crnoj Gori: Regent hotel jedini u Jugoistočnoj Evropi “zaposlio” 3D animiranog kuvara

by | 17 juna, 2022

“Najmanji kuvar na svetu”, animirana 3D figura od 9.juna “radi” zajedno sa kulinarskim timom hotela Regent.

Le Petit Chef” je kreiran fuzijom 3D tehnologije i kulinarske izuzetnosti koja iskustvu obedovanja u hotelima sa pet zvezdica dodaje novi nivo zabave i inovacije.

Kulinarski animirani šou će se odvijati u hotelu Regent, jednoj od 33 lokacije u 19 zemalja sveta, koji svojim gostima nudi svojevrstan pogled u budućnost uz vanrednu animaciju, izuzetnu hranu i uslugu. Naviknuti smo na pravljenje iskoraka u domenu sektora hrane i pića ali ovoj kombinaciji 3D projekcije i kulinarske virtuoznosti se izuzetno radujemo,  izjavio je Marko Živković, izvršni šef kuhinje hotela Regent Porto Montenegro i dodao:

Ova vrsta spoja tehnologije i kulinarstva, još uvek neprimenjena na ovim prostorima, izuzetna je prilika za stvaranje uspomena sa dragom osobom, tokom posebnih porodičnih proslava ili pak kao poklon deci starijoj od 5 godina. Čast nam je da što smo svojevrsni ambasadori Crne Gore, te što će fotografije hotela Regent i destinacije biti vidljive brojnom auditorijumu Le Petit Chef globalne zajednice.

Ovu inovativnu tehnologiju kreirala je kompanija Skullmapping Studios koja uspešno prikazuje navedeni gastronomski šou na brojnim svetskim destinacijama već 7 godina. Rezervacije su moguće direktno putem linka. Večeru u trajanju od dva sata (20h do 22h) moguće je rezervisati svakog dana osim ponedeljka. U ponudi su četiri vrste menija i to klasični, premium, vegetarijanski i dečiji.

“Le Petit Chef” nastavlja niz izuzetnih aktivnosti za porodični odmor koje su ovog leta moguće u nautičkom naselju Porto Montenegro. Od mnogobrojih aktivnosti, na raspolaganju su i fudbalski kamp za decu koji vodi Real Madrid, kao i letnji kampovi KSI škole. Bogat kalendar događaja i ove godine Boku Kotorsku s pravom pozicionira na visoko mesto kvalitetnog odmora po svetskim standardima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.