Najmodernije venčanice u 2023. prema modnim stilistima su…

by | 14 marta, 2023
Najmodernije venčanice u 2023

Predstavljamo vam najmodernije venčanice u 2023., ako je verovati svetskim modnim stilistima. Pa ako i vi ove godine planirate „dan D“, neka vam ovi modeli posluže kao inspiracija…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gown + Altar (@gownandaltar)


U životu svake devojke jednog dana dolazi najlepši i najuzbudljiviji događaj – onaj kada ​​postaje nevesta. Svaka pažljivo bira idealnu haljinu u kojoj će biti neodoljiva. Zajedno sa vama, analiziraćemo aktuelne modele venčanica za ovu godinu.

Najmodernije venčanice u 2023.

Slip haljina

Slip haljina je jedna od najelegantnijih i najženstvenijih – te je samim tim i savršena za  neveste. Glatka i meka tkanina koja naglašava figuru učiniće look neverovatno delikatnim i sofisticiranim.

Uz ovu haljinu cipele sa malom petom biće idealno kombinovane. Veo u ovom slučaju će učiniti look težim, pa je bolje da ga izbegavate.

Barbiecore

Barbiecore haljine su prave venčanice koje bi izabrala Barbika, samo u mlečnim i bež tonovima. Ovakav izbor će od mlade napraviti princezu, čija će se haljina dugo pamtiti. Barbiecore se razlikuje po tome što sadrži velike elemente – na primer, obimni luk na leđima.

Takva haljina može biti i duga i kratka, a sa njom je najbolje kombinovati delikatne cipele, koje će samo naglasiti nevestin look.

Najmodernije venčanice u 2023- asimetrija za odvažne mlade

Asimetrija je jedan od trendova ove godine. Samim tim, i te kako se može koristiti i na venčanici. Asimetrija se može izraziti u rubu haljine – to će naglasiti vašu figuru i učiniti look kreativnijim. Ne zaboravite da asimetrične haljine mogu pomoći u ispravljanju nedostataka figure.

Venčanice A-kroja

Ovaj model se smatra bezvremenskim klasikom. Venčanice A-kroja neverovatno naglašavaju struk – sa takvom haljinom mlada će izgledati krhko i nežno. Rub može biti potpuno drugačiji – i bujan, i tekući, i vezen sa kamenčićima ili štrasom.

Veo se idealno kombinuje sa haljinom A-kroja – a  look će učiniti romantičnijim i prozračnijim.

Najmodernije venčanice u 2023- ne zaboravite na korset!

Haljine sa korzetom su i dalje relevantne, jer savršeno naglašavaju ženstvenu siluetu. Otvorena ramena stvaraju sofisticiranu i laganu sliku neveste, fokusiraju se na ključne kosti, kao i na dekolte.

Elegantne štikle će dobro ići uz takvu haljinu, ali važno je zapamtiti da štikla ne bude previsoka.

 

Lepota i zdravljeEkrem Serif Egeli / Stringer via Getty Entertainment; Stefania M. D'Alessandro / Stringer via Getty Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.