Otvaranje Festivala „Food Planet“

by | 25 aprila, 2017

Tokom 30 dana aprila i maja u centru Novog Sada trajaće festival internacionalne hrane i muzike. Za vreme festivala je i Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu (13.05. – 19.05.) sa velikim brojem posetilaca iz celog sveta.

Program otvaranja:

17.00h
– Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada
– Branislav Mićunović, ambasador Crne Gore u Srbiji
– Miodrag Kankaraš, generalni konzul Crne Gore

17.15h
– Nastup crnogorske pevačice Dušanke Belade
– Nastup KUD-a „Lovćenac“
– Promocija pozorišne predstave „Tri sorele“ koju izvode glumci Centra za kulturu „Tivat“, predstava je isto veče 27.04. od 20h u Pozorištu mladih u Novom Sadu

Detalji programa i raspored zemalja po danima:

www.foodplanet2017.rs

Svakog dana Novosađanima i gostima glavnom grada Vojvodine predstaviće se se druga ambasada i privredna komora te zemlje sa svojim članicama. Imaćemo prilike da problamo specijalitete 30 različitih nacionalnih kuhinja, upoznamo kulturnu baštinu te zemlje kao i da uživamo u njenoj tradicionalnoj i savremenoj muzici.

Takođe, Novosađani i posetioci grada imaće prilike da uživaju u specijalitetima koje će za njih svakog dana praviti kuvari najboljih novosadskih i beogradskih restorana.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.