Otvoren Balans+ park za vežbanje na Adi Ciganliji

by | 23 maja, 2017

U skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+, Imlek je u potpunosti rekonstruisao sprave za vežbanje duž trim staze na Adi Ciganliji. Svi ljubitelji fizičke aktivnosti od danas će ponovo imati priliku da se rekreiraju na jednom od omiljenih mesta okupljanja rekreativnih sportista i svih onih koji gradsku vrevu žele da zamene za mir u prirodi i pronađu balans u životu.


Bez obzira na količinu obaveza i stresa, kao i manjak slobodnog vremena, svaki problem može lakše da se svari uz Balans+. Uobročena, raznovrsna i balansirana ishrana, kao i fizička aktivnost od velike su važnosti za dobro funkcionisanje organizma, zbog čega je brend Balans+ odlučio da obraduje Beograđane, kojima rekreacija predstavlja važan deo svakodnevnice. Podsećanja radi, pored dobro poznatih Balans+ proizvoda, Imlek je obogatio ponudu brenda Balans+ Protein proizvodima koji imaju povećan sadržaj 100 odsto prirodnih mlečnih proteina. Oni značajno doprinose normalnom funkcionisanju mišića, njihovoj regeneraciji i izgradnji, što je od velikog značaja svim sportistima i rekreativcima.

„Balans+ jogurt predstavlja idealan izbor za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života. Pored zdrave ishrane veoma je važna i fizička aktivnost, i upravo iz tog razloga Imlek se potrudio da uredi omiljeno mesto okupljanja brojnih rekreativaca Beograda. Za kvalitetan život potrebno je pronaći balans, a mi ćemo i ubuduće nastaviti da se borimo za prave vrednosti i zdrave navike naših potrošača“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.