Pokloni za one koje žele da povećaju usne ili da podmlade zonu oko njih

Poklon za četiri čitateljke, dva filera hijaluronske kiseline (Restylane Kissy) za povećanje usana i dva filera hijaluronske kiseline (Restylane Finesse) za korekciju bora oko usana, pripremio je stručni tim Ordinacije Cabunac.

by | 16 marta, 2021

Rođendansko darivanje povodom proslave dvadesetog jubileja magazina “Lepota i zdravlje” se nastavlja. Ovoga puta mislili smo na osobe koje žele da povećaju usta ili im smetaju linijice i bore oko usana. Ako ste se pitali kako da ih uklonite, pravo rešenje stiže iz Ordinacije Cabunac

Šta je važno da znate o Odrinaciji Cabunac?

Preko dve decenije, stručni tim Ordinacije Cabunac, uvodi najnovije tehnologije i nove trendove, kako u stomatologiji, tako i u estetskoj medicini.

U stomatologiji, davno se počelo sa upotrebom cirkona za ukrašavanje zuba, zatim hollywood smile makeovera, lasera za bezbolnu popravku zuba, skeniranja zuba za beskontaktno uzimanje otisaka, a u estetskoj medicini upotrebom hijaluronskih filera za podmlađivanje i ulepšavanje lica i čitave oralne regije.

Dr Željka Cabunac, spec. anti-age medicine (Pariz) i spec. ortodoncije (Beograd), pionir je u upotrebi hijaluronskih filera na našem prostoru. Status internacionalnog Restylane edukatora, uz brojna predavanja i održane edukacije, nove tehnike (prva inovacija 5VP, 5 vital points, prikazana je u Monte Karlu na Svetskom antiejdžing kongresu) i iskustvo od dvadesetak godina u oblasti estetske medicine, čine da dr Željka Cabunac u svom radu primenjuje individualan pristup i insistira na prirodnom izgledu posle intervencija hijaluronom.

 

O poklonima: Fileri hijaluronske kiseline (Restylane Kissy) za povećanje usana i (Restylane Finesse) za korekciju bora oko usana

Za povećanje usana većeg ili manjeg obima najbolji izbor su hijaluronski fileri. Ukoliko u regiji oko usana postoje bore, hijaluronskim filerima one mogu da se koriguju. Restylane fileri hijaluronske kiseline imaju najveći spektar hijalurona (čak devet vrsta), kojima se na najadekvatniji način može pristupiti svim regijama lica. Ordinacija Cabunac poklanja po jedan filer za četiri čitateljke.

Kako da učestvujete?

Pravila darivanja saznaćete na Instagram profilu @lepotaizdravlje.rs 

Darivanje za prvi deo poklona (Restylane Finesse) aktuelno je 16. i 17. marta, a drugi deo (Restylane Kissy) očekuje vas uskoro! Hvala što nas pratite i na Instagramu!

 

lepotaizdravlje.rsAntonio_Diaz / iStock / Getty via Guliver