Priznajte – Vi ste super žena!

by | 2 septembra, 2013

Ustajete rano ujutru, brzo se tuširate i Vaš dan počinje vrtoglavom brzinom. Žurite da spremite kafu i doručak za svog dragog i nakon toga se spremate za posao. Ponekad čak uspete i da odete na fitnes pre radnog vremena – ipak morate da izgledate dobro!

ariel2

Samopouzdanje je od ključne važnosti za Vaš uspeh. Možda ćete čak odvesti i decu do vrtića na putu do posla dok usput obavljate telefonske razgovore sa važnim klijentima.

Posvećeni ste karijeri jer se ne zadovoljavate samo solidno odrađenim poslom. Dajete sve od sebe i očekujete isto i od drugih. Na kraju dana, Vi već imate plan – iznenadićete svog dragog ukusnom večerom ili ćete otići sa drugaricama na piće u svoj omiljeni bar. Ni same ne znate kako, ali tokom vikenda uspete da pospremite kuću, operete i ispeglate veš, vidite se sa prijateljima, prošetate sa svojim dragim, čak i da odvojite vreme za sebe.

Stanite na trenutak i shvatite – Vi ste super žena! Možda toga niste svesni, ali to je činjenica. Dok svakodnevno baratate gomilom obaveza i zadataka i konstantno se reinkarnirate iz majke u poslovnog profesionalca, zavodljivu damu, dobrog prijatelja i brižnu ćerku, potrebno Vam je to priznanje.

I ono će konačno doći od Ariela, dugogodišnjeg partnera i pomoćnika super žena koji će Vam sada obezbediti javno priznanje od strane Vaših prijatelja i porodice putem jedinstvenog takmičenja Ariel u potrazi za super ženama, koje je počelo 21. avgusta na zvaničnoj Facebook stranici Ariel Srbija. Pobednice takmičenja Ariel u potrazi za super ženama osim priznanja za svoja dostignuća i trud osvojiće takođe i specijalne nagrade.

Definitivno Vam je potreban neko ili nešto ko će obavljati deo poslova umesto Vas, kako biste mogli da uživate u svom zasluženom odmoru. Tu na scenu stupaju “savršeni partneri” Ariel i Indesit.

Posebno zato što oni znaju za Vaše neočekivane super moći i žele da Vam zahvale što ste takve kakve jeste i uštede vreme koje možete posvetiti isključivo sebi. Sa Ariel-om i Indesit-om Vaš veš će biti besprekoran čak i pri kratkim ciklusima pranja, pa ćete moći da ukradete malo vremena za sebe kako biste uživali u životu i bez pravljenja kompromisa sa rezultatima.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.