Ruben Papian – čovek harizme, vanrednih sposobnosti i visokog intelekta

by | 11 marta, 2019

Treća ISKRA konferencija ponovo je okupila izvanredne predavače, autore, trenere, inovatore i ljude praktičare, koji svoje veliko iskustvo žele da vam prenesu kroz ovaj jedinstven događaj. Specijalni gost “ISKRE 3” je Ruben Papian, sa večnom i najdubljom temom “Ko sam Ja?”.

Predstaviti Rubena Papiana nije lako. On je čovek koji više od 25 godina u Beogradu izaziva interesovanje, čuđenje, divljenje i ogromnu zahvalnost mnogih za njegov isceliteljski i trenerski rad.
Iako građanin sveta, možemo ga smatrati našim, Beograđaninom, jer je najveći deo svog rada sa ljudima, ali i eksperimentalnog rada i inovacija vezao za naš grad.
Kažu da su prvi utisci o njemu da je čovek jake harizme, vanrednih sposobnosti, visokog intelekta i širokog spektra znanja. Dodaćemo tome i snažnu energiju, neuobičajen i direktan pristup klijentima, jasnoću u prenošenju znanja, ogromnu radoznalost i plodno stvaralaštvo.

Sav njegov rad je usmeren ka razumevanju života i čoveka, i kako tom istom čoveku pomoći u njegovom individualnom napretku. Autor je tri knjige izdate u Americi ’’How to wish’’, ’’How to feel’’ i ’’How to Think’’, od kojih se samo prva ’’Kako treba želeti’’ može naći i na našem jeziku. Svoja znanja je pretočio u kompleks tehnika, kratkih i efikasnih vežbi za napredak u različitim oblastima života i nazvao ih je ’’SFERA’’. Njegove tehnike od minut, dva, tri, sa lakoćom se usvajaju i primenjuju. Bavi se i ličnim i poslovnim treninzima u mnogim svetskim korporacijama, a za visoki menadžment je iskreirao individualnu obuku pod nazivom ’’Personality Performances Upgrade’’.

Na ISKRA konferenciji, imaćemo privilegiju da se upoznamo i sa EZO zvukom i EZO gitarama. Poslednjih godina, Ruben se posvetio razvoju tehnologije direktnog prenosa programiranog emocionalnog stanja, uz sliku i zvuk. Stvorio je kolekciju gitara koje je prezentovao prošle godine u Americi i zadobio nadimak ’’Tesla zvuka’’. U toku je uzgradnja EZO kuće koja se adaptira prema individualnom mentalnom i emocionalnom stanju vlasnika. Spajanjem fizike i metafizike, on stvara objekte i prostore sa specifičnim energetskim i emocionalnim nabojem.

Verujemo da će, kao i svaki stvaralac, ponesen i nadahnut, hteti da podeli novosti i planove sa učesnicima konferencije, iako je njegova osnovna tema Čovek i njegova arhitektura, Realnost, Svest, Emocije i njihov konflikt – ukratko: traganje za odgovorom na pitanje ’’Ko sam ja?’ Pripremite se da vam na ISKRA konferenciji, neki od stubova vašeg dosadašnjeg znanja, ali i uverenja, neobičan i zanimljiv čovek, Ruben Papian, uzdrma i natera vas na ponovna preispitivanja i razmišljanja. Iz toga će, svakako, proisteći nešto novo i kvalitnije, a vi – bolji.
Poseban šarm konferenciji daće izložba slika, ekskluzivna i prva samostalna, Vere Jovančević, koja ima 4 godine.

Kombank Dvorana (nekadašnji Dom Sindikata), subota 06.04.2019. od 10 do 17 časova. Pridružite nam se!


Ulaznice možete kupiti već danas na www.iskra.co.rs veb sajtu ili na biletarnici Kombank Dvorane.

Foto: PromoNajnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.