Seminar „Bezbednost dece u saobraćaju“ 24. i 25. marta u Novom Sadu

by | 14 marta, 2016

Gradska uprava za saobraćaj i puteve grada Novog Sada u saradnji sa Color Media Communications organizuje stručni seminar na temu „Podizanje nivoa znanja nastavnika o značaju bezbednosti dece u saobraćaju u zonama osnovnih i srednjih škola na teritoriji Grada Novog Sada“ koji će biti održan 24. i 25. marta u Novom Sadu, u amfiteatru SPENS-a, sa početkom u 9:00 sati.

BDUS Share2

Cilj seminara je promocija bezbednosti saobraćaja i edukacija nastavnika osnovnih i srednjih škola o pravilnom ponašanju dece u saobraćaju na kome se očekuje 250 delegata iz svih škola sa teritorije grada Novog Sada. Seminar je dvodnevni i podrazumeva različita predavanja kompetentnih stručnjaka, studije slučaja i simulacije.

Nakon seminara svaka škola koja delegira svoje predstavnike, dobiće zvaničan dokaz o učešću, a tokom seminara će biti prezentovana i brošura „Bezbedna zona škole“ koja će biti podeljena svim učesnicima seminara.

Učešće na seminaru za svaku školu je besplatno, a potvrdu učešća škole i imena učesnika možete poslati na mejl adresu: [email protected], do srede 23. marta 2016.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.