Slavimo 20. rođendan! Koje teme donosi jubilarni broj magazina “Lepota i zdravlje”

Evo prilike da prvi zavirite među stranice najnovijeg štampanog izdanja “Lepote i zdravlja”!

by | 17 marta, 2021

Još je svega nekoliko dana ostalo do izlaska iz štampe jubilarnog, 240. po redu izdanja magazina “Lepota i zdravlje”, koji na kioske stiže u subotu, 20. marta! Znamo da ste radoznali da otkrijete kako će izgledati naslovnica, ali samo još malo strpljenja…

Do tada, ipak, najavljujemo neke od tema koje vas čekaju u jubilarnom broju, čija je glavna tema: “Vi na prvom mestu”!


1.
Mojih dvadeset!
Pitali smo istaknute predstavnice svojih profesija šta se promenilo u protekle dve decenije u njihovoj poslovnoj sferi i kako su se one nosile s tim promenama.

2.
Za sva vremena!
Vernost i učinkovitost na ceni su u kozmetičkom svetu. Dokaz: izjave naših sagovornica, beauty eksperata, koje su ostale odane određenim kozmetičkim, mejkap i hair proizvodima – otkad su ih prvi put isprobale. Saznajte koji su to proizvodi i zašto su baš njih odabrale.

3.
Let it go!
Sposobnost da oprostite sebi, ili drugoj osobi, verovatno je najveći blagoslov u životu. Naučite kako da se oslobodite velikog pritiska i nastavite dalje rasterećeni.


4.
Mesto za rast
Baštovanstvo je mnogo više od pukog sađenja, plevljenja i orezivanja – ono je zapravo i oblik terapije. Kada smo okruženi rastinjem, prirodno usporavamo, počinjemo da se opuštamo i „stapamo” se s okruženjem. Donosimo vodič sa korisnim informacijama za početnike.

5.
Neodoljivo, ukusno, prolećno: Zeleno!
Pijaca kao da je prolistala… od spanaća, salate, blitve, mladog luka… Sve to povrće naprosto puca od zdravih sastojaka. a tek ukusi – više su nego osvežavajući! Pretvorite ga u neodoljive obroke, zahvaljujući kreativnim idejama koje predlažemo

lepotaizdravlje.com