U čast francuske mezoterapije i zlatnih hijaluronskih filera Dr Jasmina Lalošević organizovala ekskluzivni događaj u Ambasadi Francuske

by | 20 maja, 2022

Naša zemlja proteklog vikenda ponovo je bila jedan od centara iz kojih je pokrenuta revolucija u oblasti estetske medicine i podmlađivanja.

Naime, u Ambasadi Francuske u srpskoj prestonici organizovan je simpozijum u okviru „Prve regionalne Revitacare akademije“ u Beogradu, čiji je domaćin bila naša poznata doktorka Jasmina Lalošević zajedno sa firmom “Aestheticmed” koja je regionalni zastupnik francuske kompanije „Revitacare“, najpoznatijeg proizvođača mezoterapijskih koktela i novih revolucionarnih zlatnih, regenerativnih hijaluronskih filera.

Veliku zainteresovanost za inovacije u ovoj večito razvijajućoj oblasti najbolje je prikazalo prisustvo kako brojnih domaćih selebriti zvanica, tako i renomiranih stručnjaka i gostujućih predavača koji su sa zadovoljstvom prisutne uputili u najznačajnije prednosti rada sa zlatnim hijaluronskim filerima.

Na događaju je govorio čuveni prof. dr Ali Moželal, plastični hirurg iz Francuske, a svoja iskustva, pored dr Jasmine Lalošević, kasnije su podelile i dr Brankica Tepavčević, dr Maja Velimirov, dr Maja Jevđević i dr Marija Jovanović. Simpozijumu je prisustvovao veliki broj lekara estetske medicine iz Srbije i regiona koji su naročito prepoznali značaj ovog predavanja, a to je posebno apostrofirala doktorka Lalošević.

Drago nam je što smo u prilici da Simpozijum o zlatnim regenerativnim hijaluronskim filerima i mezoterapiji održimo u Ambasadi Francuske i time ukažemo na činjenicu da je upravo Francuska kolevka mezoterapije, metode koja je danas širom sveta popularna – rekla je dr Jasmina Lalošević, organizatorka ovog skupa koja je pre više od dvadeset godina prva donela ovu metodu u Srbiju.

Razlika između do sada korišćenih hijaluronskih filera i novih zlatnih regenerativnih jeste u tome što oni imaju regenerativnu moć zbog amino-kiselina koje sadrže. Zahvaljujući njima postiže se ne samo voluminizacija i estetska korekcija već i regeneracija i podmlađivanje kože. Zlatni fileri daju momentalno vidljiv i dugotrajan efekat u popunjavanju bora, naglašavanju kontura lica i korekciji usana – takođe je naglasila doktorka Lalošević i dodala da je za dobre estetske rezultate i zdravu kožu, osim iskustva lekara, neophodno korišćenje vrhunskih supstanci koje podmlađuju.


Događaju su prisustvovale brojne poznate ličnosti koje su pokazale zainteresovanost za pomake u ovoj oblasti. Program je vodio Drago Jovanović, dok je Nevena Božović pevala poznate francuske šansone čuvene Edit Pjaf, a među ostalim selebriti ličnostima na događaju našle su se Sandra Perović, Olivera Jovićević, Marija Savić Stamenić, glumica Dragana Mićalović sa sestrom Mirjanom, Suzana Perić, Dubravka Negre, Sreten Radović i mnogi drugi.

Za dodatne informacije posetite zvaničnu Instagram stranicu doktorke Lalošević, kao i sajt: www.drlalosevic.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.