Svadbena dekoracija: Trendovi koji će vladati u 2023. godini

by | 24 februara, 2023
svadbena dekoracija

Svadbena dekoracija je prošla kroz niz izmena tokom godina: od preteranog šarenila do minimalizma koji je vladao u protekloj deceniji. Međutim, ova godina nam donosi zabavne dekorativne ideje.

Svadbena dekoracija: Boje i originalnost su novi trend

Neočekivane palete boja su nešto što ćemo sve češće viđati u svadbenim dekoracijama. Potrd toga, originalnost će sigurno isplivati na površinu. Dakle, svadbena dekoracija će ove godine biti u balansu između haotičnih boja i minimalističkih ukrasa. Evo koji će trendovi obeležiti ovu godinu.

Žive boje i teksture

Jedan od najpopularnijih boja jeste unošenje kombinacija živih boja i zanimljivih tekstura. Iako će neutralne boje svakako biti oslonac, par obojenih detalja mogu istaći određene segmente vaše dekoracije. Takođe, ovo daje više prostora za cvetne dizajne u dekoraciji i za korištenje više različitih materijala sa raunim dezenima i u različitim bojama. Međtuim, tanka je linija između preteranog haosa i umerenog slaganja boja. Budite pažljivi.

 

Igra sa osvetljenjem

Novi trend svadbene dekoracije jeste svakako osvetljenje kome se posvećuje posebna pažnja. Iako je to oduvek bio deo dekoracije, prilagođeno osvetljenje je nešto što sve više uzima maha. Jedinstvena svetla uklopljena u dekoraciju transformišu prostor stvarajući romantičnu atmosferu.

 

Postavka stola sa akcentom na otmenost

Pošto je sve veća odluka mladenaca da prave svadbe sa manje gostiju, onda se još jednom delu dana venčanja pridaje poseban značaj. Venčanja sve više počinju da liče na svečane večere u nekom ekskluzivnom restoranu. Na ovaj način, stolnjaci i dekoracija stola predstavljaju novo prazno platno za dizajnere. Veoma je važno da postavka tanjira, escajga, stolnjaka i svetni aranžmani budu savršeno usklađeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cosmos Events (@cosmosevents.gr)

 

After Party svadbena dekoracija

Da! Ovo je u potpunosti nov trend koji je definitivno jedan od najoriginalnijih do sada. After Party dizajn je svakako nešto što će podići atmosferu i učiniti dan vašeg venčanja zaista posebnim. Akcenat je na igiri sa svetlima, ali svakako i ostatak dekoracije mora da isprati ovakvo osvetljenje.

 

Elementi arhitekture i enterijera

Mladenci se uglavnom prilagođavaju prostoru koji iznajme za proslavu venčanja. Međutim, nemojte se iznenaditi ako vidite timove koji grade nove strukture kako bi ispunili želje mladenačkom paru. Ako vam je previše da stvarate sasvim nov prostor, možete se poigrati sa nameštajem koji će se savršeno uklopiti u vašu svadbenu dekoraciju.

 

Svadbena dekoracija poprima sasvim nove oblike i jedinstvene ideje kojima ćete teško odoleti. U svakom slučaju, koji god tip svadbene dekoracije da vas je zaintrigirao sigurno će upotpuniti dan vašeg venčanja.

Ruslan_Iefremov/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.