Za odličan početak odličnog dana!

by | 18 septembra, 2017

Toliko smo puta čuli da se po jutru dan poznaje da je za većinu ta izreka gotovo prešla u kliše. Međutim, kada su u pitanju naše jutarnje navike, posebno one koje se odnose na ishranu, zaista je najvažnije šta odaberemo za prvi obrok jer od toga itekako može da zavisi ostatak dana.

promo

Do sada smo naučili da je preskakanje doručka pod „Ne, nikako!“, ali mnogi i dalje lutaju kada je u pitanju odabir kvalitetnog doručka koji će obezbediti energiju do ručka. Pri tom, ne radi se samo o tome da što duže budemo siti već da se osećamo dobro, jer se onda često da doručkujemo nešto što nam preoptereti stomak i umesto da smo čili i orni za rad, osećamo se pospano. Dakle, doručak treba da bude dobro izbalansiran, ni previše obilan, ali ni previše oskudan. Baš kao što će vam neko pecivo iz pekare teško pasti, isto tako ćete ogladneti brzo ako ste pojeli samo musli s mlekom ili jogurtom.

promo

Idealno bi bilo da konzumirate neke proteine, ugljene hidrate i masti, uz voće kao dezert. Ovo bi podrazumevalo da kod kuće pripremite sendvič i spremite neki ceđeni sok ili uzmete neko voće, ali, kako to obično biva, ujutru retko imamo vremena za bilo šta osim da se obučemo i istrčimo iz kuće. To ipak ne znači da treba usput da svratite do pekare i uzmete bilo šta. Sve češće možete u bolje snabdevenim radnjama pronaći unapred spremljene sendviče, a možete se organizovati i tako da uveče spremite ono što ćete doručkovati, ostavite u fridižer i ujutru samo ponesete sa sobom.

Ostaje nam samo pitanje napitka koji bi idealno išao uz vaš doručak i osigurao da će vam dan početi odlično i ostati takav sve do večeri. Zato je tu novi neXt Great Start u dva sjajna ukusa Citrus miks i Voćni miks sa dodatkom meda, idealni pratilac vašeg doručka koji će osigurati da vam dan krene baš kako treba. U zavisnosti od toga da li ste raspoloženi za ekspoloziju kusa odaberite miks citrusnog voća, a za nešto šareniju varijantu, koja će vam obojiti dan, odlučite se za voćni miks uz dodatak meda. Dopustite voću da vas pokrene uz neXt Great Start!


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.