Zavirite u novi broj “Medicine Estetice”

by | 17 maja, 2019

Pod okriljem magazina “Lepota i zdravlje”, a prema italijanskoj licenci, kreirali smo magazin “Medicina Estetica” – namenjen svim ženama koje vode računa o sebi i žele da unaprede svoj izgled, ali i zdravlje. Saveti inostranih i domaćih stručnjaka, trendovi u estetskoj medicini, najnovije metode, hit hirurški zahvati, neoperativne procedure i antiejdžing tretmani – samo su neki od razloga zbog kojih ćete zavoleti ovaj časopis. Pa hajde da zavirimo u novi broj…

 

Dali ste sve od sebe, vežbali ste i vodili računa o ishrani, ali kilogrami i višak kože sa stomaka nikako da nestanu? Estetska hirurgija nam donosi trajno rešenje – mini zahvat za ravan stomak.

Za one koji se boje igle i operacije, medicina nudi bezbolno rešenje. U pitanju je kavitacija – put do idealno oblikovanog tela. Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka moguće je ukloniti višak kilograma sa kritičnijih delova tela kao što su stomak, bokovi, butine, nadlaktice…

Istražili smo 10 učinkovitih metoda koje vam mogu pomoći da se rešite neprijatelja broj 1. – celulita. Važno je na vreme da saznate koji faktori pospešuju njegovo stravanje, kao i koje sve metode za uklanjanje celulita postoje.

 

Pege nastale od sunca, akne i druge nepravilnosti na koži pomoću pravih stručnjaka mogu biti prošlost – podmladite dekolte bez hirurškog liftinga!

 

Do skoro bilo je nezamislivo u pauzi za ručak obaviti neki estetski zahvat koji s lica uklanja tragove godina. Danas, za lice bez bora treba izvojiti oko pola sata i odmah nakon zahvata možete nastaviti s radnim danom i obvezama. Podmlađivanje i regeneracija matičnim ćelijama pomoću lipostrukture.

 

Otkrili smo sasvim nove moći hijaluronske kiseline. Sa starenjem koža počinje da gubi hijaluronsku kiselinu, kolagen, potkožnu masnoću i elastičnost. Pomoću dve potpuno nove metode postići ćete maksimalan učinak uz minimalne korekcije.

 

Mnogi kozmetički preparati vam mogu pomoći da postignete blistav izgled. Ipak, samo određeni imaju delotvornost na duže staze. Saznajte kako do savršenog tena i blistave kože.

 

Tagovi:

top