Categories ProFemina

Iz minuta u minut: Pratite uživo prenos Pro-Femina konferencije!

U službi ženskog zdravlja: Jod – lekoviti mineral 

Doc. dr sc. Gordana Bujišić, psihijatrica-psihoterapeutkinja istakla je benefite Jadrankine otopine, proizvoda za regulisanje rada štitne žlezde.

Powered by: 

 

Sigurno zdravlje


Kako odabrati pravo zdravstveno osiguranje? Zbog čega sve više žena bira privatna zdravstvena osiguranja? Željko Jović, direktor sektora za zdravstveno osiguranje održao je poučnu prezentaciju o prednostima  izbora privatnog zdravstvenog osiguranja.

 

Case Study 9

Kako se borimo sa osećanjem depresije i da li nas plaši i sama pomisao na nju? 

Dr Aleksandra Damjanović, psihijatrica-psihoterapeutkinja

Nevena Nikolić, brend menadžerka “Abela Pharm”

Posle kardiovaskularnih bolesti i karcinoma, depresija je treće najčešće oboljenje u zemlji. Kаrаktеrišе je depresivno raspoloženje, gubitak interesovanja i zadovoljstva, kao i nеmоgućnоst оbаvljаnjа svаkоdnеvnih аktivnоsti nајmаnjе dvе nеdеljе… Kako se izboriti sa depresijom na najbolji način, koje su najdelotvornije metode u borbi protiv bolesti, kada je pravo vreme za razgovor za psihologom, i na koji način izabrati odgovarajući antidepresiv, savetovala nas  je Dr Aleksandra Damjanović, psihoterapeutkinja. Nevena Nikolić, brend menadžerka “Abela Pharm” predstavila je lek “Tensilen” koji pomaže obolelima od depresije.

Powered by:
 

Ovim panelom završili smo #profemina2019! Vidimo se sledeće godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA