#OpelGirlsNightOut

by | 10 aprila, 2017

Učetvuj u Opelovom takmičenju OpelGirlsNightOut i osvoji unikatnu haljinu Ines Atelier specijalno dizajniranu za Opel, kao i Opel automobil sa punim rezervoarom goriva, na jedan vikend! Sve što treba da uradiš je da tokom trajanja ProFemina2017 konferencije, napraviš zanimljiv selfi sa Opel Merivom, koja će biti izložena u Mixer House-u, okačiš ga na Instagram sa #OpelGirlsNightOut i #ProFemina2017 i obavezno taguješ @OpelSrbija! Potrudi se da tvoja fotografija dobije najviše lajkova i spremi se da uživaš u vožnji Opel automobila u svojoj novoj haljini.

Foto: PR opel

Takmičenje počinje kad i konferencija, a traje do kraja aprila, kada će se sumirati rezultati. Ime pobednice će biti objavljeno u majskom izdanju magazina “Lepota i Zdravlje”.

Tokom trajanja konferencije možeš dobiti i neki od instant Opel poklona, a za to je potrebno samo da popuniš svoje podatke na poleđini lifleta, koje će naše hostese deliti prisutnima.

Opel Meriva je automobil koji objedinjuje atraktivan izgled i praktične inovacije. Biće divno u njemu provesti vikend, a ne razmišljati o kupovini benzina, jer je rezervoar pun 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.