Categories ProFemina

Pitali smo Ivu Ču šta minimalne estetske korekcije donose jednoj ženi

Povodom zanimljivog panela “Trendovi u industriji lepote: Antiejdžing i diskretne estetske korekcije” koji je planiran, nešto iza 15 časova, na našoj Pro-femina konferenciji nismo mogli da izdrižimo, a da ne pitamo Ivu Ču, poznatu influenserku vedrog duha i jednu od učesnica panela, da sa nama podeli iskreno mišljenje o sveprisutnoj temi i sve većem trendu – estetskoj hirurgiji. I evo šta je ona rekla. 

“Ne mogu se složiti s onom “sve umereno” filozofijom. Još je Sokrat govorio “ono sto je za mene, ne mora biti i za tebe i ono sto je za tebe, ne mora biti i za mene”. Tako da, ne znam kojim uređajem možemo izmeriti tu umerenost o kojoj pričamo kada su u pitanju estetske korekcije, kad su nam percepcije drugačije. Ipak smatram da minimalne estetske korekcije ženama mogu doneti mir i radost. Ali ne smatram da njima trebamo rešavati dublje emotivne poteškoće. Svet je toliko evoluirao da postoje doktori za sve, pa pre nego posegnemo za estetskim, verujem da bi trebalo da razmislimo iz kojih motiva želimo nešto na sebi “popraviti”. Ako uzrok nije duboko ispod kože, tada sam apsolutni pobornik malih estetskih korekcija.”

Koji će se još zanimljivi paneli naći na našoj Konferenciji informišite se OVDE. A ukoliko želite da prisustvujete ovoj sjajnoj manifestaciji koja okuplja mnogo žena, kako do kotizacije saznajte OVDE

Autor: T.B.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA