#ProFemina 2018: 10 važnih razloga zbog kojih ne smete propustiti L&Z konferenciju

by | 28 februara, 2018

Drage naše čitateljke, magazin „Lepota i zdravlje“ i ovog aprila organizuje veliku regionalnu konferenciju koja se, već šest godina zaredom, bavi najaktuelnijim temama koje intrigiraju žene. Stručnjaci iz različitih oblasti, mnogobrojne poznate ličnosti i eminentne uspešne dame pričaće o temama kao što su biznis, majčinstvo, kultura i obrazovanje, ekologija, zdravlje, ishrana, lepota i nega. U nastavku vam donosimo 10 razloga zbog kojih ćete sasvim sigurno poželeti da budete i vi budete deo naše manifestacije! 

1. Inspiracija:

Početak konferencije donosi nam fantastične priče četiri jake i uspešne žene koje će nas uvesti u svet biznisa. Saznaćemo koji su to sve izazovi s kojima se one susreću na putu ka uspehu, kao i kako da prevaziđemo prepreke i istrajemo u svom cilju. Otkrićemo kako izgleda trnoviti put od „sasvim običnih“ žena pa sve do vlasnica velikih kompanija.

2. Ishrana:

Tim stručnjaka iz oblasti zdrave ishrane otkriće nam kako da dan započnemo zdravije, a pričaćemo i o posledicama nepravilne ishrane, uticaju loših navika na zdravlje, važnosti doručka ali i prednosti namirnica kao što je ovas…

3. Roditeljstvo:

Sećate se svi slogana „Rađaj ne odgađaj“? To je bio dovoljan povod da potražimo odgovore na pitanje: „Mogu li slogani zaista da povećaju natalitet, ili je ipak, potrebno mnogo više od parola?“

4. Lepota:

Našem najvećem organu – koži, koja mnogo govori o nama, namenili smo poseban panel u okviru kog ćemo se s stručnjacima iz kozmetičke kuće Eucerin i poznatim ličnostima baviti pitanjima kako pravilno da negujemo kožu i kako da je sačuvamo od neizbežnog procesa starenja.

5. Kultura: 

U korak s globalnimm kampanjama „Me too“ i „Time’s up“ (o čemu smo pisali u aktuelnom broju L&Z) rešili smo da saznamo pravu istinu o tome na koji je način žena predstavljena u domaćim serijama i filmovima. Da li je sve više žena koje se bave režijom ili ćemo to ipak ostaviti za neka srećnija vremena i kakve uloge se pišu za naše žene i s kojom namerom?

6. Zdravlje:

Koliko zapravo mislimo na sopstveno zdravlje? Kratkoročno – samo toliko da saniramo trenutni virus ili prehladu, ili pak, dugoročno – s ciljem da dočekamo starost vitalni i zdravi?

7. Partnerstvo:

Donosimo vam i uvek aktuelnu temu o muško-ženskim odnosimo s akcentom na pronalaženje odgovora kakav muž nam zapravo treba.

8. Interakcija:

Pošto su naši pokrovitelji obezbedili sjajne kutke za uživanje moći ćete, između ostalog, da isprobate novi mejkap, zavirite u unutrašnjost automobila i još mnogo kreativnog sadržaja i različitih aktivacije očekuje vas na licu mesta.

9. Beauty bag – tradicionalno dobar razlog da učestvuje  na konferenciji za svaku ženu jeste — kutija s bjuti proizvodima, zar ne? 🙂 I ove godine smo za vas pripremili poklon koji će vas, apsolutno smo sigurni — obradovati! Više o tome saznajte OVDE.

10. Super druženje i nezaboravno iskustvo. 

Kompletan program potražite OVDE.

 

Autor: Tamara Bogunović


 



Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.