ProFemina podsećanje: Srđan Dinčić objašnjava šta svaki muškarac treba da zna o ženama…

by | 4 marta, 2017

Jedan od učesnika panela u kojem smo pričali o tome šta muškarci žele, bio je stand up komičar Srđan Dinčić. Pre početka konferencije, on nam je objasnio šta svaki muškarac treba da zna pred stupanje u ozbiljnu vezu ili brak.

Treba da zna nekoliko stvari, a ja sam voljan da pomognem pričajući ono što sam do sada primetio. Namerno kažem – primetio, jer nije lepo lagati da sam shvatio.

Ukoliko je žena neraspoložena obavezno joj treba razgovor i podrška, osim ako je neraspoložena, a ti hoćeš da brbljaš. Šta ćeš joj sad, skloni se i ostavi da je prođe.

Žensko “Obožavam duhovitog muškarca, koji me stalno i u svakoj situaciji zasmejava “ u dugoj vezi ili braku pretvori se u “Da li može sa tobom normalno da se razgovara o bilo čemu? Kao sa šimpanzom da živim?!“.

Ženi je drago kad primetiš i pohvališ njenu novu frizuru, iako na komplimente odgovori sa “Šta hoćeš da kažeš? Znači li to da inače izgledam kao nakaza, pa se sad baš primeti kada sam pomerila tri dlake u stranu… praviš takav spektakl od toga…“

Žena želi da provodite više vremena zajedno i radite neke zajedničke stvari… Ali, ne te detinjarije i budalaštine koje su tebi zabavne.

Žena često ne zna baš tačno šta hoće, ali uvek – baš uvek – zna šta neće.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.