ProFemina podsetnik: Dragana Jovanović tvrdi da sve što radimo pod stresom, zasnivamo na – strahu!

by | 6 marta, 2017

Na trećoj ProFemina konferenciji, jedan case study smo posvetili jogi, koja poslednjih nekoliko godina u našoj sredini doživljava istinski procvat. Delić onoga što nam joga može pružiti, otkrila nam je Dragana Jovanović, poznati lajf kouč i instruktorka joge.

Unutrašnji mir i sreća počinju onda kada prestanemo da trčimo i počnemo da hodamo, kada usporimo i pažnju ponovo usmerimo na sopstvene vrednosti i snage, kada postanemo zadovoljniji jer smo povezani sa onim što nam je važno. Sve što radimo pod stresom, zasnivamo na strahu. On se danas doživljava kao slabost, a stres kao prirodan deo života i posla kojim se često čak ponosimo. Time drugima pokazujemo da smo važni, a u stvari smo samo uplašeni. Plaše nas mnogobrojne obaveze, zadaci, samoća, računi, otkazi… Priroda nepogrešivo funkconiše, pa nam tako daje još više onoga što jesmo, čime vibriramo, a ne onoga što želimo! Zato, hajde da sebi vratimo energiju mira, sigurnosti, ljubavi prema sebi, uz jednostavne tehnike joge i stres menadžmenta. Promenimo energiju i promenićemo život!

Pročitaj i… Upoznajte eksperte L&Z Detox, Relax & Spa vikenda: Dragana Jovanović 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.