ProFemina podsetnik: Marko Vidojković, onako kako samo on ume, govori o tome šta muškarci žele!

by | 2 marta, 2017

Prošlog aprila imali smo panel “Muškarci govore: A šta mi stvarno želimo?”, na kojem je učestvovao Marko Vidojković, pisac. Kao što smo i očekivali, njegovim rečima nije mankala iskrenost. U međuvremenu Marko je postao kolumnista “Lepote i zdravlja”, pa naše čitateljke znaju šta misli o mnogim muško-ženskim temama.

Foto: Arhiva Marka Vidojkovića

Muškarci žele da im njihova partnerka dovodi svoje superzgodne drugarice u bračnu postelju. Ukoliko bi ta želja bila ispunjena, mislim da muškarci ne bi imali drugih želja. To je ako dozvolimo sebi da muškarce i žene posmatramo kao dve potpuno razdvojene vojske glupandera i primitivaca. Ukoliko bismo muškarce i žene posmatrali kao pojedince, evo, ja kao muškarac i pojedinac mogu da kažem da želim iskrenost u komunikaciji sa ženama. Većina muškaraca se zapravo plaši da sazna potpunu istinu o ženama, te zbog toga i dolazi do “podrazumevanih” veza, a u životu se ništa ne podrazumeva, a kamoli ono što se dešava u međuljudskim odnosima. Muškarci su često prevelike kukavice, a redovno veće torokuše od žena.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.