Koja Lovely bags torbica može postati vaša na Pro-Femina konferenciji?

by | april 13, 2018

Savremena žena je istovremeno krhka i snažna, nežna i divlja… Da i omiljeni modni dodatak – torbica, može biti istovetan ženi, iz kolekcije u kolekciju nam dokazuje i dizajnerka Marija Perić, koja sa svojim timom i vodi brend Lovely Bags.

Marija, Lovely Bags

Ono po čemu je brend Lovely Bags prepoznatljiv i definitivno obožavan među damama u regionu i širom Evrope, su pažljivo dizajnirani modeli koje je tim, na čijem je čelu Marija, razrađivao do savršenstva kako bi ispunili funkcionalnost torbice do maksimuma. Lovely Bags torbice iz aktuelne kolekcije izrađene su od visokokvalitetne eko kože.

Nežne boje začinjene snažnim i upečatljivim detaljima; trendi, ali praktični oblici omiljenih “Lovely bags” torbica, dinamični cvetni etno print za sve ljubiteljke efektnih uzoraka i pastelne nijanse, koje nas svake godine dodatno inspirišu, pilari su prolećne kolekcije. Poželeli smo i da novi modeli nose jednako graciozna imena kako i izgledaju. Dizajnerka Marija Perić je odlučila da naše nove lepotice nazove po najlepšim ženama koje su obeležile vek iza nas. Tako se sastalo neodoljivo društvo Lovelyca Merlyn, Sophia, Grace, Twiggy i Ava…

Kom tipu žene Vi pripadate i koja Lovely lepotica će postati Vaša nova ljubimica u novoj sezoni?! Odgovor možete dobiti na Pro Femina konferenciji.

Tagovi:

top