20 godina “Lepote i zdravlja”: Poklon za lepši osmeh

Povodom jubileja našeg magazina, “White Wash Nano” poklanja tračice za izbeljivanje zuba “Nano Intensive Whitening”.

by | 6 aprila, 2021

Lepi i zdravi zubi rezultat su redovnih poseta stomatologu, ali i lične nege. Ono što sami činimo za svoje zube i desni u većini slučajeva bitnije je od onoga što čini stomatolog. To se sada odnosi i na izbeljivanje zuba kod kuće.

Ekskluzivna NANO britanska dentalna kozmetika nudi odgovor na pitanje može li se zubima podariti svetlija nijansa i poboljšati otpornost gleđi u kućnim uslovima. Naravno da može!

Nastala u Velikoj Britaniji kao rezultat petogodišnjeg rada vrhunskih stručnjaka iz oblasti oralne nege, NANO dentalna kozmetika garantuje bezbednost, kvalitet i vidljive rezultate za relativno kratko vreme.

Evo prilike da jedna od vas, povodom 20. rođendana magazina „Lepota i zdravlje“ isproba ovu dentalnu kozmetiku. (Pogledajte i… Kako je izgledalo snimanje naslovnice jubilarnog broja magazina „Lepota i zdravlje“ (video).)

REČ-DVE O POKLONU:

Kada je izbeljivanje u pitanju, dobra vest je da od sada u udobnosti svog doma možete svojim zubima povratiti prirodnu belinu na potpuno bezbedan način sa „Nano Intensive Whitening“ tračicama za izbeljivanje zuba. U pakovanju se nalazi 28 tračica, što je dovoljno za dvonedeljni tretman. Lako se koriste, prilagođavaju obliku zuba i aromatizovane su prijatnim ukusom mente.

„Nano Intensive Whitening“ tračice ne sadrže perokside, SLS, parabene, triklosane, već novu PAP tehnologiju neinvazivnog izbeljivanja zuba. Ova tehnologija ima visok potencijal oksidacije i rastvara mrlje koje su se nakupljale na površini gleđi i iza nje, te prolazi kroz sloj dentina, neutrališući još dublje mrlje.

Dodatne informacije o poklonu potražite ovde.

KAKO DO POKLONA?

Više informacija potražite na našem Instagram profilu. I… hvala što nas pratite i na društvenim mrežama!

RedakcijaPR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.