Ako biste radili 24/7, da li mislite da bi trebalo da imate i neka prava?

Upravo zbog toga što se bori da svako srce dobije magnezijum iz prirodnih izvora i kao njegov ambasador kontinuirano podiže svest koliko je važno da ga slušamo i pratimo, Mg Mivela će u saradnji sa eminentnim stručnjacima iz kardiologije, nutricionizma i zdravih životnih navika proglasiti Povelju prava srca.

by | 2 juna, 2021

Kroz istoriju traju borbe za različita prava: na slobodu mišljenja, ravnopravnost, rad, slobodu glasanja, slobodno seksualno opredeljenje… O nekima samo čitamo u medijima, a u nekima aktivno učestvujemo. Međutim, sve nas, za koje god pravo da smo se borili i izvojevali pobede ili pretrpeli poraze, povezuje jedna stvar u kojoj smo sigurno isti – u svima kuca srce.

Ono nosi svaku emociju, daje snagu i od njega zavisi dokle ćemo se boriti za svoje ciljeve. Da li ste nekada razmišljali o tome koja su prava vašeg srca? Ono nema opciju – kuca za nas 24 sata, sedam dana u nedelji, bez odmora. Jedini koji srcu mogu dati ili oduzeti bilo koje pravo smo mi. Svako od nas – sudije i dželati, pa kako odlučimo.

Upravo zbog toga što se oduvek bori da svako srce dobije magnezijum iz prirodnih izvora i kao njegov ambasador kontinuirano podiže svest o tome koliko je važno da ga slušamo i pratimo kuda nas vodi, Mg Mivela će u saradnji sa eminentnim stručnjacima iz oblasti kardiologije, nutricionizma i zdravih životnih navika proglasiti Povelju prava srca.Pored toga što konzumiranjem 1l Mg Mivele unosite 343mg magnezijuma iz prirodnih izvora, kolika je dnevna potreba organizma za ovim mineralom, svom srcu obezbedite i pravo na zdravu ishranu, pravo na redovnu fizičku aktivnost i preostala od ukupno devet Prava srca koja ćete u narednom periodu moći da otkrijete na Instagram i Facebook stranici Mg Mivela vode. Nakon što budete otkrili i svom srcu omogućili svako od prava, računamo na vas da zajedno osmislimo i proglasimo i deseto.

Pratite kuda vas srce vodi, a pratite i društvene mreže Mg Mivela vode kako biste lakše razumeli šta vam poručuje, šta mu prija i kako da zajedno dostignete svaki zacrtan cilj.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.