Na pitanje šta je lepota odgovaraju stručnjaci poliklinike „Dr Brana Kovačević“

by | 3 avgusta, 2021

„Lepa je svaka žena osim one koja koja misli da to nije…“ , rekao je Jovan Dučić. Da, lepi ste, a stručnjaci poliklinike „Dr Brana Kovačević“ mogu vam pomoći da ostvarite tu svoju misao.

„U savremenom svetu lepota lica i tela postala je imperativ, ali za nas je negovanje i isticanje vaše individualnosti veći izazov od nametnutog imperativa“, smatraju eksperti poliklinike „Dr Brana Kovačević“. Budite lepi na svoj način, srušite zacrtane standarde „savršene fizičke lepote“. Nosite svoju posebnost kao najvredniji orden.
To su principi kojima se vodi poliklinika “Dr Brana Kovačević ”, smeštena u vojvođanskoj prestonici, Novom Sadu. S ponosom se može reći da ne postoji stanovnik Novog Sada koji nije čuo za dr Branu i njen tim saradnika.


Poliklinika “Dr Brana Kovačević” ima višedecenijsko iskustvo iz različitih oblasti medicine. Postavila je standarde dobre kliničke prakse i postala primer za kvalitet i maksimalnu posvećenost pacijentima, ne samo iz oblasti kardiologije i drugih internističkih grana, već i dermatologije kojom se bavi od samog osnivanja. „Ispunjavajući očekivanja svojih vernih pacijenata koračamo putem zdravlja do lepote, prateći vodeće trendove u svetu dermatologije i estetske medicine„, slaže se tim poliklinike „Dr Brana Kovačević“.

Blistava i jedra koža, odmornog izgleda, bez bora „mrštilica“, ujedno i podmlađena, nešto je čemu mnogi teže, a pomoć traže putem estetskih procedura kao što su mezoterapija, hemijski pilinzi, aparaturni tretmani u cilju antiejdžinga, hijaluronski fileri, botoks… Sve su to procedure koje se uspešno izvode na pomenutoj klinici.

Poliklinika “Dr Brana Kovačević” je PRVA u Novom Sadu prepoznala i potencijal medicinskog aparata Venus Legacy i JEDINA ponudila svojim sugrađanima ovu najmoderniju svetsku tehnologiju neinvazivnog , bezbednog estetskog tretmana. Aparat poseduje sertifikat FDA i ALIMSA i odobren je za zatezanje kože, proliferaciju kolagena, nehirurški lifting, preoblikovanje tela, otklanjanje celulita. Krajnji cilj je poboljšanje kvaliteta i izgleda lica i tela.

Pođite putem zdravlja do lepote jer je to jedini pravi način!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.