Da li ste spremne za nov početak? Pročitajte zašto vas to pitamo…

by | 16 marta, 2017

Proleće je idealno vreme za razne početke i pozitivne promene. Možda je baš sada trenutak da počnete da menjate kvalitet svog života i podignete nivo svoje energije. Možda o svemu tome odavno razmišljate, ali vam je potreban mali podstrek. Možda je baš ovaj post ono što će vas podstaći, da učinite prve korake.

Sutra će Divine Energy Park organizacija organizovati besplatno info veče, u 19 sati, u hotelu Prag (Kraljice Natalije 27). Govoriće se o blagodetima koje može doneti meditacija, učiti tehnika disanja koja nas ekspresno puni energijom, kako se rešiti stresa, koji je toliko prisutan u svakodnevnom životu, saznati zašto je DHP metoda jedinstvena i koliko može poboljšati naš kvalitet života…

Divine Energy Park organizacija iz Zagreba, a predavač na info večeri je Swami Urgaya – predsjednik DEP-a i internacionalni lider u domenu zdravog življenja, te Hana Dervović kvalifikovani učitelj u DEP-u.

Divine Energy Park je međunarodna organizacija iz Zagreba koja promoviše zdrav život, a već šesnaest godina deluje u Hrvatskoj, Evropi i svetu putem edukativnih programa, predavanja i radionica o razvoju svesti pojedinca i društva, zdravlja, prirode i mira, te raznih ekoloških i humanitarnih akcija koje sprovode u saradnji sa školama i raznim udruženjima.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.