Izgovora za odlazak na spavanje sa šminkom više nema!

by | 28 aprila, 2017

Imamo sjajne vesti: U apotekama je aktuelna sjajna ponuda od dva Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 micelarna fluida od 400 ml po ceni jednog.

Foto: PR

Odlazak na spavanje bez temeljno očišćene kože jedan je od najčešćih pogrešnih koraka u nezi kože. Čišćenjem kože uklanjaju se prljavština, znoj, sebum i šminka, te se tako koža priprema za odmor i bolje upijanje aktivnih sastojaka preparata za negu. Dame kojima se ovaj “greh” povremeno potkrade, kao razlog izostavljanja čišćenja lica, najčešće navode umor i nedostupnost adekvatnog preparata. Iako zvuči kao nepremostiva prepreka, jer često nismo u situaciji da kontrolišemo količinu obaveza koje u toku dana moramo da obavimo, umor je, ipak, lakše rešiv problem na putu do čiste kože. Uz dovoljno upornosti i svesti koliko je važno da kožu temeljno očistimo, posle određenog vremena večernju rutinu nege možemo usvojiti kao nešto bez čega je nezamislivo otići na spavanje ma koliko da smo umorni.

Foto: PR

Jeste li obnovili svoje micelarne zalihe?
Kada je nedostupnost preparata u pitanju stvar je malo komplikovanija. Čak i kada ste proces čišćenja lica pojednostavili, i umesto tri preparata (losiona za čišćenje lica, tonera i sredstva za uklanjanje šminke oko očiju) koristite samo jedan, može vam se desiti da niste na vreme obnovili zalihe i da se uveče nađete u situaciji da nemate čime da očistite lice. Uvođenjem duplo većeg pakovanja Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 micelarnog fluida od 400 ml, Eucerin® je tokom prošle godine izašao u susret potrebama mnogih od nas da nam micelarna voda duže traje. Aktuelna ponuda od dva Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 micelarna fluida od 400 ml po ceni jednog samo je korak dalje u podršci svima nama da uvek budemo u prilici da preduzmemo sve potrebne korake do čiste, zdrave i lepe kože.

I za jutro i za veče
Uz povoljne uslove kupovine, uz koje zalihe mnogo duže traju, i redovnu upotrebu Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 micelarnog fluda, vaša koža biće čista, hidrirana i adekvatno pripremljena za upijanje aktivnih sastojaka preparata za negu. I ujutru i uveče očistite njime kožu lica. Uveče – da bi temeljno uklonili sve nečistoće i šminku i omogućii koži da diše i obnavlja se tokom noći. Ujutro – da bi uklonili sebum i pripremili kožu za upijanje preparata za negu. Nanesite Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 micelarni fluid na tupfer i nežno pređite preko celog lica, uključujući i predeo oko očiju i dekolte. Ponavljajte postupak sve dok tupfer ne bude potpuno čist. Ne ispirajte lice vodom, a nakon čišćenja nanesite odgovarajući preparat za negu.

Info plus
Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 micelari flud pogoduje svim tipovima kože, uključujući i osetljivu, čak i u regiji oko očiju. Klinički je dokazana da je bezbedan i za korisnike kontaktnih sočiva. Možete ga pronaći u apotekama, po ceni od 1.520 din.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.