Jazak voda – eliksir za lepotu i zdravlje

by | 14 decembra, 2020

Srbija! Zemlja nepreglednih panonskih ravnica, šumadijskih proplanaka, najbistrijih voda, najzelenijih šuma i ljudi najlepšeg srca. Netaknuta priroda oduzima dah i onima koji u njoj žive i onima koji je prvi put posete. Ipak, uprkos svom prirodnom bogatstvu koje nesumnjivo imamo nadohvat ruke, skloni smo da kupujemo organsku hranu i kozmetiku koja nam dolazi iz drugih zemalja. U svetu je, nasuprot tome, trend da se poseže za lokalnim proizvodima, kako onima koji su namenjeni očuvanju lepote, tako i onima koji štite naše zdravlje. A šta je bolje za očuvanje zdravlje i lepote do vode? Vode, koja izvire u našoj zemlji i koja je skrivena duboko u idiličnim predelima Fruške gore.

U malom vojvođanskom selu, zvanom Jazak, nalazi se i jedan poseban izvor zdravlja – izvor pitke vode koja nosi ime po selu u kome izvire. Na celoj teritoriji Fruške gore nalazi se čak 200 izvora pitke, kristalno bistre vode, a najpoznatiji među njima je upravo izvor Jazak vode. Tu gde se danas nalazi Fruška gora nekada je bilo dno Panonskog mora, a sada se u ovom predelu nalazi i pitomo selo Jazak, koje se ističe svojom lepotom u kojoj uživa nešto manje od 1.000 stanovnika.

Na koji način Jazak voda pomaže da sačuvamo zdravlje i lepotu? Sigurno ste čuli za savet da je konzumiranje barem dva litra vode na dan idealan recept za lepu kožu, kosu, održavanje telesne težine. Jedinstven geološki sastav stena kroz koji ova voda prolazi donosi delić čiste i netaknute prirode u svakoj kapi koja se nalazi u flašici Jazak vode.Jazak voda pravi je izbor ukoliko želite da u svoj organizam unesete gutljaj zdravlja i lepote!

promopromo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.