Jubilarni givaway: Fantastičan poklon za svakog roditelja!

Povodom 20. rođendana magazina “Lepota i zdravlje”, “Doman International” poklanja onlajn kurs sa uputstvima za odgajanje sposobnog, zdravog i brilijantnog deteta.

by | 4 aprila, 2021

Rođendansko darivanje povodom dvadesetog rođendana magazina “Lepota i zdravlje” i dalje traje. A danas imamo zaista poseban poklon koji je pripremio Institut „Doman International”, specijalno namenjen roditeljima. Evo o čemu se radi.

Praktičan onlajn kurs sa jasnim uputstvima: Odgajanje sposobnog, zdravog i brilijantnog deteta

Ovaj onlajn kurs uključuje osam jednosatnih predavanja na kojima predavači “Doman International” podučavaju roditelje o tome kako odgajati svoju decu da budu pametna, sposobna, zdrava i u formi. Kurs je na engleskom jeziku, sa obezbeđenim prevodom na srpski jezik.Institut “Doman International” roditeljima daje alate koji su im potrebni za rad sa decom kod kuće. Kursevi za obuku roditelja posebno su osmišljeni kako bi pomogli roditeljima da uzmu stvar u svoje ruke u unapređenju svoje dece. Adaptirani Doman metod i kurs za roditelje dece tipičnog razvoja odličan je za poboljšanje i unapređenje razvoja sve dece. Doman metod se uspešno koristi više od 60 godina širom sveta. Istraživanja su pokazala da se deca koja prate Doman metod razvijaju duplo brže nego ostali.

Kome je namenjen kurs?
Roditelji iz celog sveta će moći da učestvuju na ovom kursu. Predavači podučavaju roditelje relevantnim i praktičnim informacijama kako bi oni mogli postati najbolji terapeuti za svoju decu. Ovaj kurs će biti predstavljen na srpskom jeziku. Nakon kursa imaćete pristup Doman osoblju putem e-maila i Facebooka ako budete imate dodatnih pitanja.

Kako do poklona?

Pravila darivanja saznaćete na Instagram profilu @lepotaizdravlje.rs

 

 

lepotaizdravlje.rsFizkes / iStock via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.