Kome ćete pokloniti poslednju kockicu Milka čokolade?

by | 21 maja, 2015

Od davnina, jedan od najslikovitijih načina za iskazivanje osećanja bilo je darivanje. Ipak, posebnu težinu, uvek je nosilo odricanje od nečega u čemu uživate, zarad užitka osobe do koje vam je stalo. O jedinstvenom osećaju i boljem, slađem, intenzivnijem ukusu poslednjeg zalogaja omiljene čokolade do danas su ispričane mnoge priče. Ali, sve do sada, ni jedna nije slavila poklanjanje poslednje kockice dragoj osobi i posebne emocije koja se na taj način prenosi.

milka_serbia

Pomerajući granice načina na koji možemo iskazati nežnost, Milka je osmislila akciju pod nazivom “poslednja kockica”. Suština je jednostavna, u promotivnim pakovanjima se nalazi jedna kockica manje. Jedna kockica, koju će kupac nameniti nekome prema kome gaji dovoljno jake emocije, nekome zbog koga bi se rado odrekao tog poslednjeg, specijalnog trenutka uživanja u Milka čokoladi.

Promotivni kod koji se nalazi unutar pakovanja, potrebno ga je ukucati na sajt www.poslednjakockica.rs upisati ime i adresu osobe kojoj se poslednja kockica šalje i specijalni lila tim je šalje na pravu adresu. Takođe, moguće je poslati i virtuelnu poruku nežnosti pomoću koje ćete vašoj dragoj osobi staviti do znanja koliko vam znači.

Na Milka Facebook stranici, mnogi su već rekli u čije ime bi se rado odrekli poslednje kockice uživanja u omiljenom lila zadovoljstvu. A vi? Kome ćete vi pokloniti poslednju kockicu Milka čokolade?

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.