Mame, ne odustajte od svojih snova!

by | 31 oktobra, 2017

U tržnom centru Delta city u Beogradu održan je deseti izložbeno-prodajni Bazar mama preduzetnica koji je okupio oko 50 mama preduzetnica iz cele Srbije. Brojni posetioci su imali priliku kupe originalne proizvode za celu porodicu, kao i da upoznaju hrabre i neustrašive mame preduzetnice. Bazari mama preduzetnica slave hrabrost potrebnu da se postane preduzetnica i promovišu one koje su se odvažile na taj korak.

 

“Bazar mama preduzetnica promoviše mame preduzetnice, i ohrabruje potencijalne preduzetnice da ne odustaju od svojih snova,” izjavila je Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame, udruženja koja organizuje Bazar. “Bazare organizujemo dva puta godišnje, a zainteresovane pozivamo da cele godine podrže sjajne mame preduzetnice kupovinom u Maminoj prodavnici ( www.maminaprodavnica.rs ) , prvoj online radnji za jedinstvene proizvode koje prave mame preduzetnice,” dodala je Ružičićeva.
Bazar se organizuje u saradnji sa tržnim centrom Delta city i uz medijsku podršku Blic žene, magazina Lepota & zdravlje, portala Najbolja mama na svetu i Dobre vesti, kao i Naxi radija. Ovu inicijativu je podržao projekat Inspiring Woman C&A i C&A Fondacije.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.