Mejkap inovacija: Maskara koja ne dozvoljava stvaranje grudvica

Koliko puta ste bili primorani da bacite staru maskaru koju niste do kraja potrošili zbog toga što se prebrzo osušila i stvorile su se grudvice? Sigurno ne samo jedanput. Od sada, zahvaljujući novoj Rimmel Volume Shake maskari sa jedinstvenom, patentiranom tehnologijom mućkanja Shake-Shake, taj scenario više nikada ne mora da se ponovi.

Volume Shake koncept
Njena tajna krije se upravo u revolucionarnoj Shake-Shake tehnologiji. Vodeno-gelasta struktura sačinjena je od jedinstvene kombinacije vode i voska. Kad god se bočica promućka, pretvara se iz čvrste u tečnu, i to pomoću cilindrične mućkalice unutar pakovanja. Specijalan sistem smanjuje kontakt formule i vazduha, dok sistem mućkanja unutar bočice, jednostavnim pokretima gore-dole, osvežava formulu po potrebi. Upravo zbog toga Rimmel Volume Shake maskara traje dva puta duže od obične maskare.

3D četkica
Ova četkica sa mekim, fleksibilnim vlaknima obezbeđuje trepavicama raskošan volumen, izvija ih, maksimalno definiše i razdvaja. Bez problema doseže do unutrašnjeg i spoljnog ugla oka i daje savršen rezultat: predivan volumen bez grudvica od prvog do poslednjeg dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.