Nivea Hairmilk: Regeneracija za sve tipove kose

by | 26 juna, 2017

Svojom novom, plavom Hairmilk linijom proizvoda za negu kose, NIVEA kombinuje preko 100 godina stručnosti u oblasti nege kose sa poslednjim inovacijama kako bi vašoj kosi udahnula novi život.

Još 1912. godine NIVEA je pomagala ženama da imaju lepu, negovanu kosu koja izgleda zdravo i to uz pomoć proizvoda koji deli ime sa poslednjom NIVEA inovacijom: Hairmilk mlekom za kosu. Njegova formulacija istovremeno je blago čistila i dubinski negovala kosu. U to vreme ovo je bila značajna inovacija jer je većina proizvoda za negu kose bila prejaka za svakodnevnu upotrebu. Inspirisana sopstvenim nasleđem, a vođena svojom stručnošću i potrebama potrošača, NIVEA danas lansira novu NIVEA Hairmilk kolekciju.

Formulacija nove Hairmilk kolekcije (šampon, balsam i tretman u spreju) regeneriše kosu ne čineći je teškom. U osnovi formulacije nalaze se mlečni proteini, prirodni sastojci koji jačaju kosu iznutra, dubinski je regenerišu i čine primetno gipkom. Eucerit®, tzv. „lepi vosak” čiji je NIVEA kreator i vlasnik, dobija se iz prirodnog vunenog voska i kosi daje prelepi sjaj. Dok je dubinski, ali blago čisti, lagana, inovativna formulacija jača unutrašnjost vlasi i pruža snagu i volumen.Kosa može imati raznoliku strukturu i njene fizičke karakteristike mogu značajno da variraju u zavisnosti od debljine vlasi neke osobe. Ovo je naročito bitno u slučaju suve, oštećene kose, kada moramo da izaberemo nivo nege u skladu sa tipom naše kose – normalnom, tankom ili gustom. Nova Hairmilk linija pruža kosi baš onaj nivo nege koji je usklađen sa njenim tipom, tako da formulacija ne čini kosu teškom.

Mnogim potrošačima koji imaju suve, oštećene vlasi pored regeneracije potrebna je i dodatna nega. Novi, NIVEA Hairmilk balsam u spreju za negu i trenutnu regeneracijukompletno rešenje sa 7 pozitivnih efekata za sve što je potrebno suvoj, oštećenoj kosi, ne samo da regeneriše kosu ne čineći je teškom, već joj pruža i dubinsku negu, olakšava raščešljavanje, ispravlja vlasi, štiti ih od toplote i daje kosi volumen i sjaj. Lagana formulacija se može naneti na suvu ili mokru kosu, a pošto se ne ispire, možete ga upotrebiti kako posle šamponiranja, tako i pre oblikovanja frizure.

Hairmilk proizvodi za negu kose odišu tradicionalnim NIVEA mirisom – mirisom koji je generacijama poznat i voljen i koji potrošači povezuju sa negom, ljubavlju i zaštitom. NIVEA Hairmilk linija kombinuje najbolje aspekte nasleđa i inovacije za kosu koja je regenerisana, lepa i lepršava.

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.