Potpuno prirodan poklon – koji morate probati!

Povodom 20. rođendana magazina “Lepota i zdravlje” predstavaljamo sjajan proizvod koji toplo preporučujemo – potpuno prirodne paste za zube na bazi zeolita.

by | 25 marta, 2021

Ponuda pasti za zube, kako kod nas, tako i u svetu je zaista neverovatna. Međutim, činjenica je da je u ponudi veoma mali broj pasti koje su 100% prirodne, bez veštačkih boja i aroma. Zahvaljujući kompaniji “Zeo-Medic”, koja je pripremila poklon za jednu od vas, pružiće vam se prilika da isprobate potpuno prirodne paste za zube. Osetićete razliku već prilikom prvog pranja, verujte nam na reč.

Pasta za zube je pomoćno sredstvo za održavanje oralne higijene. Njena osnovna namena je mehaničko uklanjanje naslaga sa zuba (u kombinaciji sa četkicom), ali u slučaju “Zeo-Medic” prirodnih pasti za zube na bazi zeolita, osnovna funkcija je da štite zdravlje.

Reč stomatologa: Po čemu su “Zeo-Medic” paste za zube drugačije od drugih

Zeo-Medic” prirodne paste za zube pored uobičajenih sastojaka sadrže različite vitamine, antibakterijske agense i druge prirodne, a za zdravlje korisne elemente. Na prvom mestu je klinički testiran prirodni mineral zeolit koji je i osnova svih pasti iz “Zeo-Medic” linije. “Zeo-Medic” paste su testirane i od strane stomatologa:

Istina je da ljudi imaju mnogo veću potrebu za prirodom i prirodnim preparatima nego što industrija ima razumevanja za to. Prisustvo na tržištu “Zeo-Medic” paste za zube od zeolita i etarskih ulja je blagotvorno za zdravlje usta i zuba, kao i za ceo organizam, jer odavno se zna da zdravlje na usta ulazi. U stomatologiji je odavno poznato da je zeolit jak antioksidans. Vezuje toksine i metale (amalgamske plombe), pomaže obnavljanju ćelija, reguliše PH usne duplje, a samim tim deluje umirujuće na upalne procese desni i usporava oboljenja paradoncijuma. Sva ostala eterična ulja su antiseptici, deluju na profilaksu zubnog kamenca, dezinfikuju i obezbeđuju svež dah. Zadovljni pacijenti i u potpunosti ispunjeni naši profesionalni zahtevi zaslužiju iskrenu preporuku“ – objašnjava dr Tanja Frleta, stomalog.

Reč-dve o zeolitu

Zeolit prevashodno omogućava pozitivne efekte kod zaštite sluzokože usne duplje od štetnih spoljašnjih uticaja, ali i od negativnog delovanja bakterija čije je prirodno stanište u usnoj duplji. Mikrogranulati zeolita imaju i abrazivna svojstva (glačanje površina zuba) zahvaljujući čemu se postiže produžan osećaj čistoće zuba. Visok sadržaj zeolita vrši detoksikaciju usne duplje, ali i zaustavlja krvarenje i jača desni.

Zašto su važni ksilitol i eterična ulja

Sadržaj ksilitola (prirodnog zaslađivača) u sastavu “Zeo-Medic” pasti za zube klinički je dokazana preventiva karijesu. Zahvaljujući ovom prirodnom zaslađivaču u sastavu, “Zeo-Medic” pasta mogu koristiti i dijabetičari, jer ima nizak glikemijski indeks (bez obzira na njegov visok sadržaj u ovim pastama).

Zeo-Medic” paste za zube imaju i kozmetsko-higijenski efekat i pomažu u prevenciji karijesa. Eterična ulja žalfije, mente, eukaliptusa, cimeta i pomorandže su antibaktericidna. Ove aromatične supstance daju “Zeo-Medic” pastama prijatan miris i ukus, što utiče na pozitivno iskustvo pojedinca prilikom održavanja oralne higijene, a takođe osvežavaju dah i produženo pružaju prijatan ukus u ustima.

Kako do poklona?

Uputstvo potražite na Instagram profilu magazina “Lepota i zdravlje”.

 

lepotaizdravlje.rsPR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.