Provodite mnogo vremena sedeći? E Fitness Centar nudi rešenje da to promenite

by | 20 decembra, 2018

Ljudi nikada nisu imali raznovrsnije načine da sebe i svoje telo dovedu u top formu i u isto vreme nikada više ljudska vrsta nije provodila vreme sedeći – na poslu, ispred tv-a, računara – kao sada. Sedalački način života negativno utiče na sve aspekte našeg tela.

Prve simptome koje svi osete su bolovi u ledjima i sedalnom delu, ali to je tek početak. Problemi se nastavljaju kroz smanjenje mišićne mase, probleme sa zglobovima, sa pritiskom… Niz nećemo nastavljati jer su i ovi razlozi i više nego dovoljni da uradite nešto i napravite balans u svom životu. Najbolja protivteža višesatnom sedenju je – pokret. U ovoj priči bismo vam predstavili E Fitnes Centar koji ima sve neophodno da biste svoje telo, svoj hram, negovali i sprečili pojavu spomenutih i mnogih drugih problema.

E Fitness Centar se nalazi u širem centru Novog Sada, u “Aleksandar” zgradi, na Bulevaru Oslobodjenja (ulaz iz Novosadskog sajma br. 2). Opremljen je najnovijom opremom i spravama koje jedan fitnes centar može da ima. Vrhunski američki brendovi sprava i mašina garantuju kvalitet i sa njima je trening lakši. Nedavno su uveli i grupne, SUNERGY polupersonalne treninge za one manje iskusne. E Fitness Centar se prostire na 700 m2, a u sklopu svlacionica postoje i saune.Sam prostor za trening ima sjajan pogled na grad što posebno izdvaja ovaj fitnes centar od ostalih. Tvrde da se trening u ovom centru, sa ovakvim pogledom, lakše izdrži, a pogled je stavka koja daje inspiraciju za bolje rezultate. Veoma vode računa o svojim klijentima, pa su rešili da postojeće, ali i nove obraduju poklonima i popustima za novogodišnje praznike. Više informacija možete pronaći na njihovim stranicama:

FB https://m.facebook.com/E.FitnesCentar/

Instagram https://www.instagram.com/e.fitness.centar/

Sajt https://efitnesscentar.rs

Za kraj, samo želimo da vam kažemo da, šta god radili, što više se krećite..

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.