Prvi Dekatlon u Srbiji sutra otvara svoja vrata

by | 11 decembra, 2019

Dekatlon, jedan od najvećih svetskih lanaca sportske opreme,sutra, 12. decembra tačno u podne otvara svoju prvu prodavnicu u Srbiji. Beograđani i svi ostali posetioci napokon dobijaju mesto za kupovinu vrhunske sportske opreme za više od 100 sportova i to na preko tri hiljade kvadratnih metara.

–Uoči zvaničnog otvaranja prve prodavnice u Srbiji, mnogobrojne zvanice iz sveta sporta, šoubiznisa, kao i predstavnici medija, na svečanom otvaranju su prvi dobili priliku da se upoznaju sa ponudom Dekatlona,jednog od najvećih svetskih lanaca sportske opreme.Na predstavljanju prodavnice za medije, okupljenima je pokazan Dekatlonov asortiman, među kojim su inovativni sportski proizvodi razvijeni i proizvedeni u Dekatlonovim istraživačkim centrima.

Velikoj svečanosti otvaranja prisustvovali su i ambasador Republike Francuske u Srbiji, njegova ekselencija Žan-Luj Falkoni, pomoćnik gradonačelnika Beograda, Andreja Mladenović, mnogobrojni zaposleni iz cele regije, prijatelji i partneri ovog poznatog brenda. Na svečanosti je najavljeno i zvanično otvaranje za javnost, koje će uslediti sutra,12. decembra u 12 časova.

Okupljenima su se obratili ambasador Falkoni, koji je izrazio veliko zadovoljstvo što je ovaj francuski sportski lanac došao na tržište Srbije, direktor prodavnice Norbert Paić koji je predstavio beogradski tim sa više od 40 zaposlenih i Mišel Kapler, generalni direktor Dekatlona u Srbiji.

„Srećan sam što ispred Dekatlona mogu da pozdravim sve okupljene i zahvalim svima što su svojim prisustvom uveličali ovaj izuzetno važan dan za našu kompaniju. Put do otvaranja naše prve prodavnice u ovoj zemlji bio je izazovan, ali sada s ponosom mogu da kažem da sutra i zvanično otvaramo vrata Dekatlona u Beogradu! Pozivam porodice sa decom, rekreativce i profesionalce da posete prodavnicu jer će među opremom za preko 100 sportova sasvim sigurno pronaći nešto i za sebe i to po povoljnim cenama. Želimo da bavljenje sportom baš svima bude dostupno i da predstavlja pravi užitak“, rekao jeKapler.

Dodao je i kako se nada da će svi koji posete novootvoreni Dekatlon prepoznati njihovo decenijama dugo ulaganje u kvalitet usluge, kao i veliku posvećenost celog beogradskog tima.

Sportske igre i izazovi za celu porodicu

Povodom otvaranja prodavnice u BIG Fashion Retail Parku na Karaburmi, Dekatlon je pripremio tri dana različitih sportskih igara i izazova za celu porodicu.Svi koji budu učestvovali mogu da osvoje vredne vaučere, koje će moći da iskoriste u prodavnici u četvrtak, petak, subotu i nedelju, odnosno 12, 13, 14. i 15. decembra u radno vreme prodavnice, u četvrtak od 12-22, a u petak, subotu i nedelju od 10 – 22 časa.

Osim učestvovanja u zabavnim sportskim aktivnostima, svi će moći da se fotografišu u najvećoj kabini za fotografisanje u gradu, plavoj Dekatlon trambolini i sa plavim Deda Mrazom, ali i da vide i isprobaju jedine Deda Mrazove sanke na svetu koje, umesto irvasa, vuku tri bicikla.

 

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.