Samsung predstavio novi Galaxy Tab S3

by | 27 februara, 2017

Samsung predstavio novi Galaxy Tab S3 koji nudi vrhunsko iskustvo zabave i rada u pokretu.

Foto: Promo

Samsung je na Svetskom kongresu mobilne tehnologije u Barseloni predstavio Samsung Galaxy Tab S3, novi tablet elegantnog dizajna sa naprednom tehnologijom, koji donosi vrhunsko iskustvo rada u pokretu. Za obožavaoce digitalnih sadržaja, Galaxy Tab S3 nudi vrhunsko uživanje u video snimcima i igrama kao i mnoge druge funkcionalnosti koje pruža Galaxy tehnologija. Novi Tab S3 donosi:Video sadržaj u HDR (High Dynamic Range) kvalitetu: Super AMOLED ekran podržava video snimke u HDR kvalitetu (10bitne boje), za realistične boje i živopisan digitalni sadržaj.

Samsung Flow: Ova tehnologija omogućava neometan rad u pokretu. Za bezbedno i sigurno prijavljivanje na sistem, Samsung Flow koristi biometrijsku identifikaciju da prijavi korisnika i obezbedi pristup mreži sa svim kompatibilnim uređajima, kao i prenos dokumenata sa mobilnog uređaja na tablet. Ona takođe vrši sinhronizaciju poruka i obaveštenja, tako da korisnik nikada neće propustiti važnu poruku, bez obzira da li trenutno koristi pametni telefon ili tablet.

Unapređeni S Pen: Za prirodan doživljaj pisanja, S Pen ima 0,7 mm tanji vrh i unapređenu osetljivost na pritisak. S Pen takođe obuhvata praktične funkcije, kao što su Screen Off Memo za brzo zapisivanje kratkih beleški kada je ekran isključen, PDF Annotation funkciju za jednostavnu izmenu PDF dokumenata i crtanje na profesionalnom nivou, pomoću naprednih alata za crtanje (Advanced Drawing Tools).

Ovaj tablet uređaj nasledio je Samsungovu inovativnu Galaxy tehnologiju, uključujući i zadnju kameru od 13 megapiksela sa auto-fokusiranjem i prednju kameru od 5 megapiksela za visokokvalitetne fotografije. Tab S3 omogućava i proširenje kapaciteta za čuvanje podataka i podržava brzo punjenje, a omogućava i do 12 časova reprodukcije video materijala.

Foto: Promo

“U Samsungu smo posvećeni pomeranju postojećih granica iskustva u korišćenju računara, tako što obezbeđujemo proizvode koji su najbolji u svojoj klasi i koji zadovoljavaju raznolike potrebe i zahteve korisnika,“ izjavio je DJ Koh, predsednik Divizije za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung. „Bez obzira na to da li potrošači traže odličnu zabavu i uživanje u digitalnim sadržajima, ili svestran uređaj visoke produktivnosti za rad ili učenje, paleta naših tablet uređaja izrađena je na bazi vrhunske tehnologije i dizajnirana tako da je korisnici mogu nositi svuda sa sobom.“

Samsung Galaxy Tab S3 donosi jedan potpuno nov nivo zabave u pokretu, obezbeđujući uživanje u video sadržajima nalik na onom u bioskopu – sa reprodukcijom sadržaja u 4K kvalitetu. Uz to, Galaxy Tab S3 je prvi Samsungov tablet koji se odlikuje kvad-stereo zvučnicima, koje pokreće Harmanov AKG,a koji donosi superioran kvalitet zvuka. Sa partnerima iz industrije video sadržaja kao što je Amazon, korisnici mogu uživati u trenutnom pristupu originalnim HDR video sadržajima.

Optimizovan za igranje igara, Galaxy Tab S3 obuhvata Vulkan API koji donosi superiornu grafiku i funkciju za pokretanje igara, Game Launcher, koja donosi unapređen korisnički interfejs i uživanje u video igrama potpuno prilagođeno individualnom korisniku, kao i različite programe rada – npr. Do Not Disturb („ne uznemiravaj“) za uživanje u igrama bez prekidanja. Bez obzira da li korisnik uživa u filmskom maratonu ili u omiljenoj igri, Galaxy Tab S3 može da zameni sisteme za igranje igara, televizor i desktop računar, a sve to upakovano u prefinjen i potpuno prenosiv dizajn.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.