Velika devojka čiji stav obožavate na Instagramu, sada i na televiziji: Super Cveta na RED TV-u diže „Ustanak“!

by | 30 septembra, 2020

U moru „savršenih“ devojaka koje ne mogu da vam promaknu čim uđete na Instagram, ona je uspela da duhovitošću, stavom, pa i izgledom privuče pažnju korisnika ove društvene mreže. Za nju je dovoljno reći Super Cveta, „malo veća devojka“ ili „skinny legend“ kako samu sebe naziva, debeljuca čije stavove obožavate. Upravo zbog toga što promoviše „body positive“ – trend koji je zahvatio svet – što nema cenzure i što vrlo britko, duhovito i otvoreno govori o raznim temama, Super Cveta je lice RED TV-a.

Bez fotošopa, surovo, sirovo i duhovito, Super Cveta je svoj Instagram profil iskoristila da pokaže svima koliko je važno voleti i prihvatiti sebe, biti srećan sa sobom i da niko ne može i ne treba da nameće šta je prihvatljivo ili ne na društvenim mrežama i van njih.

– Ljudi me vole me jer imam dosta samopouzdanja za nekog ko je `malo veća devojka`, zato što širim pozitivu i sreću. Nije bitno kako izgledaš, bitno je da se dobro osećaš i to pokušavam da plasiram. A verovatno me ne vole zato što sam previše glasna, pa to može nekad da zasmeta – kaže Cveta.Voleli je ili ne, Cveta je uspela da privuče pažnju i ne možete da je ne primetite. Za one koji je kojim slučajem ne znaju, upoznaće je od 3. oktobra kroz RED TV – u jutarnjem programu „Ustanak“ – gde će sve ono što plasira pratiocima na Instagramu, pokazati na televiziji.

– `Ustanak` bih predstavila kao neki jutarnji program koji ide malo kasnije, za nas noćne ptice koje ustajemo, jelte, kasnije. U `Ustanku` ćete moći da čujete šta se dešava, šta se desilo i šta će se desiti. Jedna moderna emisija u kojoj će biti dosta humora, zezalica, u svakom slučaju, nešto što će biti prijatno za gledati uz jutarnju kafu – najavljuje Cveta, a o RED TV-u je rekla:

– To je televizija za mlade prvenstveno, ali ne pretežno, mogu svi da gledaju i verovatno će svi gledati, jer je to nešto novo. Sve što gledaš na telefonu, sad možeš da vidiš na televizoru.

Ako želite drugačiji jutarnji program, koji će vam držati pažnju od početka do kraja, u kom će se govoriti o stvarima koje sve zanimaju, ali niko o tome ne priča, ako vam je potrebna zabava – RED TV, “Ustanak” i Super Cveta su pravi izbor!

lepotaizdravlje.rspromo

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.