U potrazi za savršenstvom: Predstavljamo beauty kompaniju „Unitech“

by | 30 juna, 2022
Unitech

Vodeća kompanija u distribuciji i prodaji profesionalne kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone – Unitech, smeštena u Novom Sadu, više od trideset godina klijentima omogućava da svoje salone opreme najkvalitetnijim i najmodernijim proizvodima potrebnim za rad.

Lepota i zdravlje za Unitech.

Sve je počelo krajem osamdesetih kada se rodila vizija da se učini nešto novo i nešto dobro za sve one koji su u frizerskom poslu. Od tada do danas Unitech je postao generalni distributer i zastupnik za vodeće svetske brendove kao što su TIGI, Alter Ego Italy, CND, Didier, Wahl, Moser, BaBylissPRO, Jaguar, Ceriotti, Eti, Henbor, Euro Stil, Denman i mnoge druge. U Unitech prodavnicama širom Srbije, u Novom Sadu, Beogradu, Zemunu, Rumi i Nišu možete naći sve što je potrebno da svoj posao učinite posebnim – kvalitetne i moderne proizvode, izuzetno bogat asortiman, pristupačne cene i sve to na jednom mestu.

Unitech – Seeking perfection

Pod devizom Seeking perfection kompanija Unitech teži ka tome da svojim klijentima omogući rad sa najkvalitetnijim preparatima za kosu, negu noktiju, najboljim električnim aparatima za stilizovanje kose i nameštajem modernog dizajna za opremanje i uređenje frizerskih i kozmetičkih salona. Ostvarivanje ovog cilja omogućuju distributeri koji pokrivaju celu Srbiju, HOB iz Čačka, Bellezza Cosmetics iz Kraljeva, za Bosnu i Hercegovinu distribuciju obavlja UMS iz Bijeljine, a za Crnu Goru Aura Barber.

Edukativni centar – izvor neprestanog usavršavanja

Unitech nastavlja tradiciju sa samog početka svog postojanja, organizovanje edukacija i stalnog usavršavanja za svoje klijente. U organizaciji Unitecha  održana je i prva Tony&Guy prezentacija na ovim prostorima. Predstavnici TIGI Akademije, Alter Ego Akademije, CND Akademije bili su česti gosti Unitecha i na raznim seminarima i edukacijama prenosili svoja iskustva i donosili svetske trendove na ove prostore. Na taj način i kroz vrhunske proizvode Unitech je postao trendseter i lider u sferi nege kose i noktiju.

U Edukatvnim centrima u Novom Sadu, Zemunu i Nišu organizuju se mnogobrojne prezentacije novih proizvoda profesionalnih brendova, edukacije i seminari kako za frizere, tako i za sve one koji u svojim salonima rade manikir i pedikir. Zahvaljujući stalnom usavršavanju, licencirani edukatori omogućavaju svima onima koji žele da budu u toku s aktuelnim trendovima u frizerskoj i kozmetičkoj industrijii da to i budu i da svoj rad učine posebnim.

U toku s najnovijim dešavanjima

Rad postaje izvor istinskog zadovoljstva kada se spoje ljubav prema svom poslu i zabava. Upravo zato Unitech organizuje odlaske na važne sajmove posvećene lepoti i nezi, učestvuje na raznim manifestacijama i pokrovitelj je važnijih događanja u svetu mode i kozmetike. Dugogodišnji je Hair Style pokrovitelj raznih modnih dešavanja. Pored manifestacija, sajmova, edukacija, Unitech omogućava svojim klijentima da stalno budu u toku sa najnovijim dešavanjima u svetu i kod nas tako što organizuje i odlaske na razna internacionalna takmičenja svojim frizerima.

Kako je već rečeno, Unitech sledi svoju devizu – U potrazi za savršenstvom, te tako kroz bogat asortiman, povoljne uslove kupovine, usavršavanje i praćenje trendova, visok kvalitet proizvoda postavlja visoke ciljeve i sebi i svojim klijentima, pri tom im nudeći stalnu podršku.

Promo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.