Uz niskokalorijski napitak nadoknadite ono što vam nedostaje

by | 31 maja, 2021

Ako ste često umorni i imate osećaj kao da vam nešto nedostaje, pokušajte sa unosom više minerala, kao što su cink i magnezijum koji doprinose normalnom funkcionisanju organizma.

Magnezijum ima veliku ulogu u tome kako se osećamo. On poboljšava rad našeg srca, omogućava bolji san, podiže našu energiju i generalno ima veliku ulogu u tome koliko smo ustvari zdravi. Ukoliko imate česte promene raspoloženja, patite od nesanice, bol u mišićima i generalno imate manjak energije, možda vašem organizmu upravo nedostaje magnezijum.

Cink je sa druge strane specifičan mineral koga nemamo mnogo u organizmu, ali i prisustvo male količine cinka ima izuzetno važnu ulogu u funkcionisanju organizma. Hranu ne možete da varite bez prisustva cinka, kao ni da apsorbujete hranljive materije. Nedostatak cinka u organizmu se obično manifestuje kroz gubljenje apetita, suvoću kože, zaboravnost i slično.Većina ljudi ne uspeva putem ishrane da unese dovoljne količine ovih minerala, što je često posledica ne samo životnih navika već i nametnutog tempa savremenog življenja. Upravo iz tog razloga, napitci koji su bogati mineralima mogu umnogome da nadoknade nedostatak minerala i doprinesu zdravlju celokupnog organizma.

Osvežavajući napitak Aquarius Water+ će nadoknaditi manjak ovih dragocenih minerala u vašem organizmu. Ovaj napitak ne sadrži veštačke arome, ima svega 14 kcal na 100ml proizvoda što ga čini pogodnim za one koji vode računa o ishrani i dolazi u dve varijante.
Aquarius Water+ sa cinkom i prirodnom aromom limuna će doprineti normalnom funkcionisanju imunog sistema i zadovoljiti čak 30 odsto dnevnih potreba za ovim mineralom.

Aquarius Water+ sa magnezijumom i prirodnom aromom crvene pomorandže može da pomogne u stabilizaciji vašeg raspoloženja, kao i podizanju energije i idealan je za one kojima je potrebno pravo osveženje tokom toplih dana.

Aquarius Water+ osim što hidrira i okrepljuje vaše telo, doprinosi očuvanju i jačanju imuniteta i kao takav je idealan saveznik vašeg organizma.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.