Pogodite & osvojite: Ko je na naslovnici?

by | maj 17, 2015

U sredu će se u prodaji pojaviti junski broj Lepote i zdravlja, a vas – baš kao što smo to uradili pre tačno mesec dana – pitamo: ko je na naslovnici?

pogodi i osvoji naslovnica

Kada pogodite ko je “tajanstvena ličnost”, odgovor napišite u mejlu koji ćete nazvati “Pogodite i osvojite” i pošaljite nam ga na mejl adresu [email protected]. Pored odgovora, u mailu napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) i navedite koji biste poklon najviše želeli da dobijete (vidi spisak poklona u nastavku). Akcija traje do 19. maja u 12 h, a poklone će dobiti prvih pet i poslednjih pet čitateljki koje tačno odgovore na pitanje!

Ko je naša tajanstvena ličnost?
Kada bi trebalo da vam tu osobu predstavimo jednim-jedinim simbolom, nacrtali bismo smajlija. Da bismo vam pomogli, reći ćemo vam da je ona već bila na našoj naslovnoj strani, da je rođena 29. avgusta 1980. godine, da je nedavno bitno promenila dnevni raspored (počela je da ustaje rano!), a evo i nekoliko rečenica iz intervjua, koji ćete moći da pročitate u sledećem broju:

■ “Ne mislim da sam staromodna i tradicionalna, ali me svi u društvu zovu ‘konzervica’, aludirajući na moju navodnu konzervativnost.
■ Za sada imam četiri tetovaže, ali se upravo radi peta, koja je vrlo mala. Samo je jedna veća, a nalazi se na dnu leđa. Svaka od njih je obeležila jedan period mog života.
■ Imam pegice koje obožavam, ali mi ih u fotošopu uvek skinu. Imam 1001 fizičku nesavršenost, ali – ja i ja se odlično družimo.

Izaberite poklon!
Kao i prošli put, za vas smo spremili poklone, a vi odaberite koji vam se najviše dopada, pa to i naznačite.
■ Peđa Filipović, naš najpoznatiji maser, poklanja vam “Beogradsku masažu”, koja objedinjuje elemente refleksoterapije stopala i šaka, aromaterapiju i čakra masažu, joga disanje i istezanje kroz shiatsu tehnike, duboku masažu i pokrete koji donose posebnu, nezaboravnu priču (www. massageclubprofessional. com)
■ Doncafe je za tri naše čitateljke spremio poklon pakete koji će vas obradovati, probuditi ili vas motivisati da nekoga, vama važnog, pozovete na kafu.
■ 12. juna na Ribarskom ostrvu, kraj Novog Sada, naša kompanija organizuje regionalnu konferenciju Food Talk. Kao i prethodna dva puta, biće to susret hedonista iz celog reigiona, ljudi koji o hrani mnogo znaju, onih koji od namirnica prave čarobna dela… Da biste od samog starta uživali sa priajteljicom, dečkom ili koleginicom, jedna osoba dobija dve kotizacije za Food Talk.
■ Ne, nećemo vas podsećati da na sunce ne izlazite bez zaštitne kreme, bez obzira da li ste kraj mora, reke ili u gradu, jer znamo da to znate. Mi smo pozvali naše prijatelje iz Vichy-ja, koji vam poklanjaju vrhunsku kremu za lice Vichy Ideal Soleil.
■ Ako ste gledali video priloge sa snimanja prethodnih naslovnih strana, upoznali ste našu frizerku Đurđicu Ivanović, koja i najprosečniju kosu pretvara u frizuru kao s reklame. U salonu “Đuka”, koji vodi njen sin, čeka vas šišanje i friziranje (Banovo Brdo, Nikolaja Gogolja 24, tel. 3557 7588)
■ Izdavačka kuća Vulkan je za vas spremila tri svoja naslova.

Tagovi: