Proglašene pobednice NIVEA beauty izazova

by | januar 10, 2016

Tri čitateljke koje su nam poslale najoriginalniji odgovr na pitanje: KAKO NEGUJETE LICE TOKOM ZIME? osvojile su kremu NIVEA Cellular Perfect Skin.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Pobednice ovog beauty izazova su:

Čitateljka Dragana sa komentarom: Smatram da je u zimskom periodu koži neophodna dodatna nega kako bismo je održali hidriranom i mekom, pa tako ja praktikujem da se umivam isključivo mlakom vodom i izbegavam duge tople kupke koje dodatno isušuju kožu. Čistim je blagim tonikom a piling radim jednom nedeljno. Kreme koje koristim nisu samo na bazi hidrantnih supstanci već su i na bazi ulja i njih koristim nakon pranja lica, tuširanja, kao i pre izlaska na hladnoću… Usne u ovom periodu umeju da budu dosta suve i ispucale pa ih tako tokom dana negujem balzamom na bazi pčelinjeg voska i maslinovog ulja a uvece nanosim pantenol u debljem sloju koji ih održava mekim i hidriranim. 🙂 Tako da, drage dame, negujte svoju kožu na pravi način, koža sve pamti, unosite što više vitamina (sveže voće i povrće, orašastog voća..) jer ćete na taj način vas organizam odbraniti od virusa a i vaša će koža izgledati boje!

Čitateljka Ana sa komentarom: Svoje lice zimi negujem sa puno pažnje – gimnastikom koju samo dobar smeh može da izvede, maskama od nara i agruma kojima čuvam blistavost kože i mirisom i dodirom Nivea plave kreme koja štiti moju kožu i vraća uspomene na detinjstvo u ovim snežnim danima!

Čitateljka Andrea sa komentarom: Tokom zime, kožu lica negujem sa najobičnijom Nivea kremom u plavoj limenci. Oduševila sam se kad sam videla nova praznična pakovanja sa slatkim novogodišnjim motivima, te sam odmah kupila nekoliko komada i poklonila ih dragim osobama. Dosta sam istraživala na internetu, i na više mesta pročitala kako je Nivea krema najbolja za negu kože, te je mnoge holivudske zvezde koriste, neguje i hrani kožu bolje od bilo koje druge kreme. Ja lično, od kako znam za sebe koristim Nivea kremu, videla sam od moje mame, bake, sestre..to je sad već navika, deo porodice.. Ni ne razmišljam koju kremu ću kupiti kad odem u prodavnicu. Tako da mislim da bi se ova krema vrlo lepo uklopila sa onom mojom u plavoj limenci sa prazničnim motivima.

Ovom prilikom pozivamo srećne dobitnice da nam pošalju svoje pune podatke (ime i prezime, adresu prebivališta i broj telefona) na mejl [email protected]

 

 

NIVEA Cellular Perfect Skin krema za predeo oko očiju

Nežna, lagana formulacija sa toniranim mikro-pigmentima, lumicinolom i ekstraktom magnolije umanjuje bore i podočnjake. Jedinstveni aplikator sa preciznim vrhom omogućava nanošenje tačno na željene delove kože.

Tagovi: