Poslednje večeri #BIGRaspevanaJelka ugostićemo hor „Kulturno sklonište“ i baletsku grupu Aje Jung

by | januar 8, 2016

DSC_0484

Pretposlednje veče našeg druženja u okviru manifestacije Raspevana Praznična Jelka u BIG Shopping Centru ugostili smo specijalnog gosta, muzičara Slobodana Trkulju.

DSC_0476

Trkulja se rado odazvao našoj manifestaciji, pogotovo što je humanitarnog karaktera i pozvao sve Novosađane, a i one koji su ovih dana u Novom Sadu, da dođu na druženje i budu deo ove manifestacije.

DSC_0486

Večeras od 18 časova, poslednje večeri Raspevane Praznične Jelke, ugostićemo hor „Kulturno sklonište“ i baletsku grupu Aje Jung.

Aja-Jung-490x737

Budite deo naše manifestacije i poslednje večeri Raspevane Praznične Jelke. U sklopu SC BIG članovi različitih horova iz Novog Sada izvodili su od 15. decembra program novogodišnjih i božićnih pesama na dekorisanoj konstrukciji u obliku jelke i tako simbolično predstavljali Raspevanu Prazničnu Jelku. Manifestacija je i humanitarnog karaktera, svakog dana, dok je trajao program, ali i večeras, prikuplja se odeća za beskućnike u Futogu.

Singing Christmas Tree je događaj koji se prvi put održava u Srbiji po uzoru na svetske metropole, a novosađani imaju čast da uživaju u ovoj manifestaciji zahvaljujući saradnji magazina Hello! i UNICEF-a sa Shopping Centrom BIG.

Tagovi: