#BudiDedaMraz: Učestvuj u akciji i proširi magiju dobrih dela

by | decembar 11, 2019

#BudiDedaMraz, pomozi i učestvuj u akciji kojom želimo da proširimo magiju dobrih dela, jer svetu je potrebno više Deda Mrazeva. Ako i ti želiš da postaneš jedan od njih i tako pomogneš najpoznatijem dekici koji donosi radost i prazničnu čaroliju, dođi 10. decembra na #nydistrict Coca-Cola X NY District na Topličinom vencu. Tu ćeš, pokretanjem#BudiDedaMraz Coca-Cola Mašine dobrih dela, moći da ostvariš svoju novogodišnju želju i „zvanično” postaneš Deda Mraz.

Svi posetioci će u bajkovitom novogodišnjem okruženjuCoca-Cola X NY Districta moći da se magično transformišu u Deda Mraza i to zahvaljujući specijalno kreiranoj mašini koja će im u tome pomoći, jer ne postaje se Deda Mraz svaki dan!

#BudiDedaMraz Coca-Cola Mašinu dobrih dela će premijerno pokrenuti najpoznatiji beogradski Deda Mrazovi na motorima, koji će i ove godine nositi praznične paketiće deci i mladima ometenim u razvoju. Najsrećniji novi Deda Mrazevi će imati čast da se lično upoznaju sa čovekom koji širi radost svetom, jer će na svakih 100 novih, izaći „pravi” Deda Mraz, rukovati se sa svojim pomoćnikom i zahvaliti mu na svemu.
Pokreni #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašinu dobrih dela, budi i ti Deda Mraz i neka magija počne!

Tagovi: