Pronašli smo sjajan balzam za usne za predstojeće zimske dane!

by | oktobar 18, 2019

Naša koža svakodnevno je izložena različitim spoljnim uticajima kao što su sunce, kiša, vetar, zagađenje, a poseban tretman joj je potreban usled situacija kao što su ožiljci i ogrebotine na površini kože.

La Roche-Posay već 25 godina razvija lagane dermokozmetičke formule koje odgovaraju svim tipovima kože, čak i bebama, a deo portfolija brenda već 14 godina je i linija Cicaplast, čiji proizvodi su se pokazali kao optimalna nega u mnogim situacijama kada je potrebna pomoć oko obnove kože – čak i nakon manjih dermatoloških zahvata.

U okviru kampanje #100mama100razloga mame iz Srbije i regiona podelile su svoje razloge i iskustvo korišćenja Cicaplast nege, i saglasile se da je nakon upotrebe koža njihove dece bila hidrirana, smirena i obnovljena. Kao ambasador brenda, kampanji se ove godine priključila i Milica Jevtić, glumica, beauty trainer i mama Konstantina i Lole. Za svoje dete, Milica je od rođenja koristila Cicaplast – prvobitno za pelensku regiju kojoj je potrebna dodatna nega, a sada i svakodnevno za crvenilo oko usana, nastalo kao posledica nicanja zubića. Pored toga što je izbor za bebu, Cicaplast nega je i Miličin izbor, i to pre svega za negu usana, kako bi bile meke i nežne, a pored toga i za ruke – negovane i bez zanoktica.


Sa formulom sastojaka koja udružuje 5% pantenola sa Madecassosideom u visoko kozmetičnoj teksturi, bakrom, cinkom i manganom, proizvodi iz Cicaplast linije pomažu u obnavljanju kože kao barijere, umiruju i pružaju zaštitu koži svojom hranljivom i bogatom teksturom. Pogodni su kako za kožu beba, koja je posebno osetljiva i nežna, tako i za stariju decu i odrasle, kod kojih se može javiti suvoća kože šaka usled pranja sudova i crvenilo nakon tetovaža.

Cicaplast obnavljajući zaštitni balzam umiruje, štiti i obnavlja epidermis ispucalih i iritiranih usana I druga područja. Zahvaljujući formuli sa koncentracijom 5% umirujućeg i obnavljajućeg Pantenola i obogaćenom MP-lipidima, aktivnih sastojaka za hidrataciju, ova revolucionarna visoko filmogena formula pruža izuzetan osećaj udobnosti i zaštite.

POKLANJAMO! Najbrže čitateljke koje se jave na mejl [email protected] dobiće na poklon Cicaplast balzam za usne.

Tagovi:

top