Konferencija #DeichmannFashionTalk 16. oktobra u Beogradu

12/10/2019 in Promo
Konferencija #DeichmannFashionTalk 16. oktobra u Beogradu

Lepota i Zdravlje

Prva konferencija #DeichmannFashionTalk u Beogradu namenjen modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu, održaće se 16. oktobra u Hotelu Metropol Palace u Beogradu, s početkom u 12 časova.

Prisutni će na konferenciji biti u prilici da od najboljih modnih profesionalaca saznaju kako da isprate modne trendove, šta će biti populano sledeće sezone, kakvo je modno tržište regiona i da li zaostajemo za svetskim trendovima. Urednici najpopularnijih modnih magazina pričaće o aktuelnostima u modi i medijima, a modni dizajneri o kolekcijama koje pripremaju za modne piste i svakodnevne odevne kombinacije.

Na konfereciji će, između ostalih, govoriti: Milica Pavlović, estradni umetnik - ambasador nove Deichmann kolekcije; Saša Vidić, modni kreator; Irena Grahovac, dizajner; Snežana Dakić, modni novinar; Suzana Perić, dizajner; Srđan Šveljo, stilista; Nenad Radujević, Click; Mima Zečević, blogerka; Petar Janošević, Harper's Bazaar; Lidija Ćulibrk, Lepota i Zdravlje... i mnogi drugi.

Više informacija o konferenciji potražite na linku: http://www.communications.rs/fashiontalk/

Redakcija

Lepota i Zdravlje

Komentari (0)

Loading