JANA krunisana zlatom: Svetsko priznanje za Jana vodu

by | jul 1, 2019

Jana voda, svrstana je u sam vrh svetskog takmičenja Monde Selection, gde je ove godine za svoj kvalitet krunisana zlatom. Ova prirodna mineralna negazirana voda, osvojila je zlatnu medalju zahvaljujući svojim funkcionalnim benefitima i besprekornoj čistoći koju dobija savršenstvom prirodne filtracije zbog dugotrajnog prolaza vode kroz razne geološke strukture.


U takmičenju koje obuhvata sedam kategorija i četiri stepena nagrada probano je i testirano 2948 proizvoda, iz 90 zemalja. Proizvode je ocenjivalo 70 nepristrasnih međunarodnih stručnjaka – Michelin kuvari, svetski poznati enolozi, profesori univerziteta i nutricionisti.

Zlatna medalja koju je osvojila predstavlja još jednu svetsku potvrdu Janinog kvaliteta. Ova voda, koja dolazi sa 800 metara dubine, posle 7000 godina je na svoj put krenula pre svakog ljudskog zagađenja i stigla filtracijom kroz dolomitske stene. Prirodno zaštićena na tom putu prvi put se susreće sa današnjim svetom u trenutku otvaranja flašice. Upravo njen kvalitet potvrdio je i žiri svetskog takmičenja Monde Selection, dodelivši joj nagradu u konkurenciji čak 516 proizvoda u kategoriji „Pivo, voda i negazirana pića“.

Uoči osvajanja ovog priznanja, petnaest godina nakon predstavljanja na tržištu, Jana je u 2018. godini predstavila komunikacionu platformu „Duboko iznad svih“. Pojednostavljenim dizajnom etikete Janinih flašica, u skladu sa filozofijom brenda i činjenicom da pred potrošače Jana voda dolazi iz netaknutog izvora, u svojoj iskonskoj čistoći, predstavljen je njen novi vizuelni identitet.
Rezultati ovog prestižnog takmičenja službeno su objavljeni na godišnjoj dodeli nagrada u Rimu, čime je Jana prirodna mineralna negazirana voda dobila međunarodnu potvrdu svog vrhunskog kvaliteta.

Tagovi: