Huawei priredio spektakularnu izložbu fotografija “Senke”

by | april 18, 2019

Galerija Neon večeras je svečano ugostila intrigantnu izložbu fotografija „Senke“, nastalu kao sklop neverovatnih performansi najnovijeg modela kompanije Huawei, P30 Pro telefona i smelog oka poznatog fotografa Mirka Tabaševića.

Kompanija Huawei, još jednom je iznenadila sve prisutne i na potpuno njima svojstven način, predstavljanjem izložbe fotografija većeg formata nastale flegšip modelom najnovije P serije kompanije, dokazala zbog čega je globalni lider u oblasti tehnologije, mobilnih telefona i mobline fotografije.

“Moć fotografije nas je uvek inspirisala da razvijamo i unapređujemo kamere na našim pametnim telefonima. Najnovijim modelom P serije, Huawei P30 Pro telefonom nadmašili smo sopstvene standarde, koji su postavljeni veoma visoko, i ispisali nova pravila u oblasti fotografije. Kvalitet je nešto što kompanija Huawei garantuje svim svojim korisnicima i upravo zbog toga nastojimo da svaki pametni telefon ili uređaj koji proizvedemo, dovedemo do savršenstva.

Zbog toga vam večeras, u saradnji sa fotografom Mirkom Tabaševićem, predstavljamo ove izuzetne fotografije nastale Huawei P30 Pro telefonom, kao potvrdu da uz ovaj uređaj svako može da napravi fotografije viskokog kvaliteta i profesionalnog izgleda ”, izjavio je George Zhang, direktor Huawei device za region Balkana.

„Senke“ su sačinjene od 12 crno-belih fotografija većeg formata, na kojima je prikazano žensko telo u svoj svojoj lepoti i sjaju, na kojima je umetnik Mirko Tabašević istakao njenu posebnost i 3 fotografije manjeg formata. Svako od posetilaca izložbe imao je priliku da kroz specijalna sočiva i opcije za zumiranje koje Huawei P30 Pro nudi čak i do 50 puta, uveća i približi fotografije manjeg i većeg formata i na taj način se zaista uveri u sposobnosti i moć kamere koju ovaj telefon i obećava.

Kompanija Huawei se nije ni tu zaustavila. Još jedna od izvrsnih opcija na kameri ovog pametnog telefona, Night mode – noćni režim, prikazana je u skoro potpuno mračnoj prostoriji, kako bi zvanice imale priliku da isprobaju ovaj režim i još jednom se uvere da P30 Pro nema konkurenciju, naročito kada je noćna fotografija u pitanju. Unapređene kamere ovog telefona prikupljaju čak i najmanje čestice svetlosti koje dopiru do objektiva, te na taj način na fotografijama nastalim u mračnijim uslovima, ne samo što jasno vidimo šta se nalazi na njoj, već je zadržan i kvalitet same fotografije.

Vreme da se svako od nas oseti kao profesionalni fotograf je napokon došlo! Izložbom “Senke” kompanija Huawei pokazala je da uz kvalitetan uređaj svako, uz malo mašte i kreativnosti, može stvoriti fotografiju nalik profesionalnoj.

U kvalitet fotografija koje Huawei P30 Pro pravi, kao i u moć umetničke fotografije, moći će da se uveri svako. Do kraja aprila izložba “Senke” biće otvorena u galeriji Neon, gde će svakoga dana osim nedelje, u periodu od 17h do 21h, zainteresovani posetioci moći da dođu i vide umetnička dela nastala pametnim telefonom.
###

 

Tagovi: