Fit do leta: Prijavite se i postavite svoje fitnes ciljeve!

by | mart 19, 2019

Lepota i zdravlje u saradnji sa Fitnes centrom Ahilej gym powered by FitPass.rs i Trening centrom Invictus u subotu 30. marta od 18-20 h organizuje druženje sa fitnes ekspertima u Beogradu i Novom Sadu. Cilj: Motivacija za  zdraviji život, više kretanja, redovne treninge, kvalitetniju ishranu i telo u fit formi kojim ćemo se ponositi!

Flash news: Do leta imamo još tri meseca! Dakle, pravo je vreme da se pokrenemo i damo sve od sebe da uskoro budemo u boljoj formi nego što smo trenutno. Naravno, ne samo zbog toga što dolazi leto, ali priznaćete da pomisao na letnje haljine i kupaće kostime i te kako daje vetar u leđa da započnemo već jednom s treninzima. I da budemo redovni!

Ako i vi imate sličan problem, tj. teško vam je da se naterate da redovno trenirate, na pravom ste mestu. Iskoristite priliku za druženje sa urednicama magazina Lepota i zdravlje i da ujedno dobijete savete iz prve ruke od vrhunskih sportskih trenera.

Prvo LZ fit & well druženje održava se u subotu 30. marta od 18-20 h na dve lokacije:

Prijavite se na imejl [email protected], subject: „Prijava za Fit & well druženje“. Pošaljite nam svoje podatke: Ime i prezime, mesto stanovanja, a mi ćemo vas kontaktirati da vam, pre susreta u subotu, postavimo nekoliko pitanja o vašim fitnes navikama.

PROGRAM:

18-19.15 h Razgovor sa trenerima, pitanja & odgovori i postavljanje fitnes ciljeva (Kako odabrati sistem vežbanja koji će odgovarati baš nama? Koji je optimalan broj treninga? Kada će se videti prvi rezultati vežbanja? Da li vežbati u grupi ili sa personalnim trenerom? Koji je termin vežbanja najbolji? Kako održati motivaciju?…)

19.15 – 20.00 h Praktični deo: Trening prilagođen početnom i srednjem nivou.

Više o trenerima koji će voditi radionicu u Novom Sadu pročitajte ovde i ovde