Mg Mivela voda uz 2. Zimski noćni polumaraton

by | februar 11, 2019

Brojni ljubitelji sporta su u subotu 09.02. tokom Zimskog noćnog polumaratona u Beogradu, pokazali besprekornu kondiciju i sportski duh. Glavni saveznik trkačima bila je negazirana Mg Mivela voda, koja im je pored hidratacije obezbedila i neophodan unos magnezijuma tokom i nakon fizičke aktivnosti.

Bilo da je u pitanju polumaratonska ili maratonska trka, ovaj vid rekreacije iziskuje veliki napor, kada dolazi do pojačanog znojenja i gubitka tečnosti i elektrolita. Zbog toga je od velikog značaja da se tokom i nakon fizičke aktivnosti nadoknadi izgubljeno, a kada je magnezijum u pitanju, izuzetno praktičan način je redovan unos vode prirodno bogate magnezijumom.

Magnezijum je mineral koji je posebno važan za sve sportiste i rekreativce jer doprinosi pravilnom radu mišića, stvaranju energije, izgradnji proteina i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Rastvorljivi hidrogen-karbonatni oblik magnezijuma koji se prirodno nalazi u Mg Mivela vodi apsorbuje se u sistemu organa za varenje, bez laksativnog efekta i telo može da ga iskoristi za vitalne funkcije. Pijenje Mg Mivela vode tokom dana, uz neophodnu hidrataciju, sportistima i rekreativcima obezbeđuje stabilno prisustvo magnezijuma u organizmu.

Zato svakoga dana daj svoj maksimum i u sportski ranac ubaci vodu bogatu magnezijumom, jer NEKI MOGU SVE!

Tagovi: