Dobro vino i premijera filma ‚‚ Džulijet’’: Od danas na redovnim bioskopskim repertoarima

by | januar 11, 2019

U bioskopima Kombak Dvorana, Cinegrand (Capitol Park Rakovica) i Vilin Grad (Niš) sinoć je održana premijera romantične komedije „Džulijet“ , a u okviru toga je održno i tematsko veče #VečeZaDame.

Gosti su imali priliku da se opuste uz koktel dobrodošlice, a najsrećnije predstavnice lepšeg pola dobile su poklone kompanija AVON i Vulkan.
Inače, od danas će se film naći u svim bioskopima na redovnom filmskom repertoaru.

O FILMU

Film je nastao po istoimenom romanu Nika Hornbija i predstavlja komičnu priču o tome kako jedna naizgled naivna kritika na internetu može da dovede do neobičnog ljubavnog susreta.
Glumačku ekipu čine Ethan Hawke, Rose Byrne i Chris O’Dowd, a reditelj filma je Jesse Peretz, poznat po filmovima About a boy i High Fidelity.

U učmalom gradiću na engleskoj obali, Eni voli Dankana – ili bar misli da ga voli jer je oduvek bilo tako. S druge strane, Dankan voli Eni, a onda je najedno više ne voli. I tako Eni prestaje da voli Dankana i počinje da živi samo za sebe. Upušta se u prepisku mejlovima sa Takerom Krouom, penzionisanim rokerom, koji već dvadeset dve godine nije napisao nijednu pesmu, a koji je ujedno najveća opsesija njenog dečka Dankana. Neverovatna prisnost razvija se između ovo dvoje usamljenih ljudi koji tragaju za nečim što nikada nisu imali.

Tagovi: